ΕΛΛΑΔΑ

Ομολόγησε ο ένας εκ των δύο μουσουλμάνων από την Θράκη που συνελήφθησαν για κατασκοπεία στη Ρόδο

Υπάρχει ευρύτερο δίκτυο κατασκοπείας;
Μια άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια της χώρας υπόθεση, ερευνά η Αστυνομία και η ΕΥΠ, τους τελευταίους μήνες, έρευνα που οδήγησε τελικά στη σύλληψη δύο Ελλήνων μουσουλμάνων από την Θράκη, όπως αναφέραμε ήδη. με τις βαριές κατηγορίες της κατασκοπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ελληνικής καταγωγής γραμματέας στο τουρκικό προξενείο της Ρόδου, μουσουλμάνος από την Θράκη είχε στρατολογήσει έναν 35χρονο μάγειρα Έλληνα επίσης μουσουλμάνο από τη Θράκη, ο οποίος εργαζόταν σε πλοίο που εκτελεί ακτοπλοικά δρομολόγια μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου και του είχε αναθέσει να φωτογραφίζει τη διάταξη των στρατιωτικών πλοίων, της φρουράς αλλά και των στρατοπέδων.

Ο 35χρονος αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, όμως στη συνέχεια «έσπασε» και αποκάλυψε τι είχε συμβεί.

Το ερώτημα στην υπόθεση είναι πλέον τι ακριβώς πληροφορίες έχει δώσει ο 35χρονος στον γραμματέα του τουρκικού προξενείου και το κυριότερο αν υπήρχε δίκτυο που είχε στρατολογήσει και άλλα άτομα.

Από τις έρευνες που έγιναν στις οικίες του γραμματέα και του 35χρονου βρεθήκαν και κατασχέθηκαν lap top και usb τα οποία έχουν σταλεί στα εργαστήρια για ανάλυση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Boυβαμάρα! Το αμίλητο νερό ήπιαν αρχηγός ΓΕΣ και υφυπουργός Άμυνας για το φιάσκο στο Στεφανοβίκειο

evosmos

ΣΤΗ ΔΕΘ ΠΑΡΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ – ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΛΟΥΒΕΣ ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – “ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΛΕΛΕΡ” (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Νεκρός δικυκλιστής σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -Συγκρούστηκε με λεωφορείο

evosmos

Leave a Comment