LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Οριστικό τέλος στην καριέρα της, γίνεται νοικοκυρά: Αποχώρησε ξαφνικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα από τη θεατρική παράσταση «Γέρμα»

Αποχώρησε εντελώς ξαφνικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην θεατρική παράταση «Γέρμα» στο Θέατρο Μικρό Broadway και προκάλεσε σούσουρο.

Γιατί αποχώρησε από την παράσταση;
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», η ηθοποιός αποχώρησε από την θεατρική παράσταση και έχει ήδη βρεθεί η αντικαταστάτριά της που ξεκίνησε πρόβες.

Πολλά ειπώθηκαν για την απόφαση της Τζόρτζιας Σιακαβάρα να αποχωρήσει, με τα σχόλια που έγιναν να αφήνουν να εννοηθεί ότι έφυγε από την θεατρική παράσταση λόγω του συντρόφου της Κωνσταντίνου Πλεύρη. Κάτι που βέβαια δεν έχει επιβεβαιώσει η ίδια…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κερατσίνι: Συνελήφθη 40χρονος που είχε αγοράσει αρνί για να το σφάξει

evosmos

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 25χρονο Πακιστανό που αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα στο κέντρο της πόλης

evosmos

Τραγικό τροχαίο με νεκρό βρέφος στο Βόλο: «Το παιδί μου, το παιδί μου», φώναζε η γιαγιά

evosmos

Leave a Comment