ΚΟΣΜΟΣ

Ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν αποφασίζει να… τερματίσει τη ζωή του

Ο Ντελόν εξηγεί ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί και δεν είναι πια ο ίδιος όπως πριν

Ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν αποφάσισε πρόσφατα να καταφύγει στην ευθανασία. Ο Ντελόν, 86 ετών, ανακοίνωσε ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί και δεν είναι πια η ίδια με πριν. Ως εκ τούτου, δήλωσε ότι ήθελε να πεθάνει από μόνος του χωρίς να κολλήσει κάποια ασθένεια.

Σε συνέντευξή του στο RTL, ο ηθοποιός Ντελόν πρόσθεσε ότι παρόλο που ζήτησε από τον γιο του Άντονι Ντελόν να τον συνοδεύσει μέχρι το τέλος, ο γιος του αρνήθηκε. Ο Ντελόν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και υπέστη εγκεφαλικό το 2019.

Ο ηθοποιός επί του παρόντος διαμένει στην Ελβετία, όπου η διαδικασία ευθανασίας είναι νόμιμη και επιτρέπεται. Η ευθανασία είναι η σκόπιμη πρακτική του να τερματίζει κανείς τη ζωή του για να ανακουφίσει τον πόνο. Σε ορισμένες χώρες αυτή η διαδικασία επιτρέπεται, ενώ σε άλλες απαγορεύεται.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αφηνίασαν οι Τούρκοι για την άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο: Απειλούν με αντίμετρα!

evosmos

Μαστουρωμένος Γάμος: Συνελήφθησαν η νύφη και η υπεύθυνη του κέτερινγκ επειδή μαστούρωσαν τους καλεσμένους εν αγνοία τους. Σέρβιραν φαγητά και ποτά με μαριχουάνα!!

evosmos

Έλληνας διοικητής της Αστυνομίας στη Νέα Υόρκη συνταξιοδοτήθηκε με… νησιώτικα και ζεϊμπέκικο

evosmos

Leave a Comment