ΕΛΛΑΔΑ

Ο «Γολγοθάς» της 17χρονης Νικολέττας: Έπεσε θύμα κακοποίησης από 4 άνδρες όταν ήταν 11 χρονών!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία, για τον εντοπισμό του φίλου της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπιτι της, με εκδορές και μώλωπες σε πρόσωπο και χέρια. Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης έδειξαν εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο. Ο 22χρονος θεωρείται ο βασικός ύποπτος, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν μαζί της.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, «έχει δοθεί η φωτογραφία του δράστη σε όλα τα σημεία της χώρας και είναι απαίτηση της κοινωνίας να βρεθεί». Τόνισε ότι πιστεύει ότι θα υπάρξουν αποτέλεσμα σύντομα.

Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, που μένει στη Βέροια, θεωρεί ότι τον φόνο διέπραξε ο φίλος της κόρης του. Μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ειδικότερα: «Το έμαθα χθες το πρωί από τις ειδήσεις. Μετά με ενημέρωσε η κόρη μου ότι πέθανε η Νικολέτα. Τη σκότωσε ο Σανί, γιατί μόνο εκείνος είχε κλειδιά για να μπει μέσα δίχως να παραβιάσει το σπίτι».

Ο νεαρός από το Πακιστάν, αγνοείται μετά το άγριο έγκλημα, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό. Η Αστυνομία κάνει έρευνες σε σημεία που διέμεναν φίλοι και γνωστοί του.

Ο πρώην εργοδότης 22χρονου δήλωσε πως ήταν αρκετά ήσυχος. «Έφυγε από τη δουλειά πριν από λίγες ημέρες, καθώς δεν έκανε για αυτή την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

Σοκαρισμένοι είναι και οι φίλοι της 17χρονης

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Κώστα Παπαδόπουλο, στην είσοδο της πολυκατοικίας, οι φίλοι της 17χρονης,  Κυριακή κι Ομέρ, άφησαν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο κι ένα σημείωμα.

Οι αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων

Την άμεση νομική αναγνώριση του όρου «γυναικοκτονία» ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ διάλογο με την κοινωνία ανοίγει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας. Το ΚΚΕ υπογραμμίζει την ανάγκη δημιουργίας δωρεάν κοινωνικών υπηρεσιών για κακοποιημένες γυναίκες, ο Κυριάκος Βελόπουλος, προτάσσει την αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου και το ΜέΡα 25, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι καταστέλλει τις πορείες γυναικών κατά της έμφυλης βίας.

Η αποκάλυψη έγινε από τον πατέρα της 17χρονης, σύμφωνα με τον οποίο πριν από περίπου έξι χρόνια, το παιδί του έπεσε θύμα σεξουαλικών επιθέσεων και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη τριών ανδρών για ασελγείς πράξεις σε βάρος της τότε 11χρονης. Έπειτα από το εν λόγω συμβάν, η ανήλικη βίωνε μπούλινγκ, η οικογένεια στιγματίστηκε και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος για τον οποίο η μητέρα της και η ίδια έφυγαν για την Αθήνα.

Πηγή: ΕΡΤ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ! “ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΝΙΣΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ….” – ΣΕΞ, ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΘΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

evosmos

Δεν θα πιστέψετε τι έγραφε ο μέγας Γιάννης Πρετεντέρης για την Εύα Καϊλή. Αυτό σημαίνει να βλέπεις μπροστά!

evosmos

ΕΚΠΟΙΖΩ: «Δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των καταναλωτών το καλάθι του νοικοκυριού»

evosmos

Leave a Comment