ΕΛΛΑΔΑ

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος “ισοπέδωσε” το Μάνο Δασκαλάκη: “Ένα ύφος ηθοποιού Hollywood”

«Ο Δασκαλάκης εμφανίστηκε με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον Μάνο Δασκαλάκη, στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την Τετάρτη (06/04) το απόγευμα.

«Μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη νομική», είπε στη συνέχεια ο ταξίαρχος ε.α. και συμπλήρωσε: «Δεν τον κατηγορούν για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ. Δασκαλάκη δεν φαίνεται το ύφος λυπημένου πατέρα, που αγωνιά να μάθει την αλήθεια… Ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες».

«Είδαμε έναν θλιμμένο, ταλαιπωρημένο πατέρα με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ, αυτό έδειξε η εμφάνισή του», κατέληξε μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου: «Σοβαρή η επικείμενη επιδείνωση του καιρού, έκκληση στους Δήμους της χώρας…»

evosmos

Γιατί την Κυριακή των Βαΐων τρώμε ψάρι

evosmos

Βιασμός 12χρονης: Καταγγελία «βόμβα» – Ο 53χρονος ειδοποιήθηκε ότι τον ψάχνουν κι έπινε καφέ με αστυνομικούς

evosmos

Leave a Comment