ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μάικλ Κοέν «καίει» τον Τραμπ με νέο βιβλίο: Τα «χρυσά ντους», οι «απάτες» και τα ψέματα στη Μελάνια

Ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ δημοσίευσε μια «πρώτη γεύση» από τα αποκαλυπτικά απομνημονεύματά του με τίτλο «Disloyal»
Μία «πρώτη γεύση» από το βιβλίο του για τον Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε ο πρώην δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου την Πέμπτη, αποκαλύπτοντας ορισμένους ισχυρισμούς «βόμβα» για τον πρώην εντολέα του, που σίγουρα θα συζητηθούν. «Ξέρω πού είναι κρυμμένοι οι σκελετοί του Τραμπ γιατί εγώ βοήθησα να τους κρύψει» γράφει ο Μάικλ Κοέν, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη τριών ετών για φοροδιαφυγή, ψευδείς καταθέσεις και οικονομικές παραβιασεις που συνδέονται με τα χρήματα της εκστρατείας του Τραμπ και πληρωμές που έγιναν σε φερόμενες ερωμένες του, προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Στο μικρό απόσπασμα από τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Disloyal», και πιο συγκεκριμένα στον πρόλογο που τιτλοφορείται «ο αληθινός Ντόναλντ Τραμπ», ο Μάικλ Κοέν κάνει λόγο για νοοτροπία «αρχιμαφιόζου» του Αμερικανού προέδρου. «Εκτός από τη σύζυγο και τα παιδιά του, γνώριζα τον Τραμπ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον» γράφει ο Κοέν, ισχυριζόμενος ότι εκείνος ήταν που τον ώθησε να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2011 και το 2015.

«Από κάποιες απόψεις, τον ήξερα ακόμα καλύτερα και από τους δικούς του επειδή μπορούσα να δω τον αληθινό άνδρα, όπως συμπεριφερόταν στα strip club, στις σκοτεινές επαγγελματικές συναντήσεις και στις αυθόρμητες στιγμές όπου αποκάλυπτε τι άτομο πραγματικά ήταν: ένας ψεύτης, ένας απατέωνας, ένας νταής, ένας ρατσιστής, ένα αρπακτικό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο βιβλίο του ο Κοέν κάνει επίσης μια σειρά από παραδοχές για δικά του αδικήματα, που ομολόγησε στην αμερικανική δικαιοσύνη, και είχαν ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. «Άφησα απλήρωτους εγολάβους για λογαριασμό του, έκλεψα τους συνεταίρους τους, είπα ψέματα στη γυναίκα του Μελάνια για να καλύψω τις απιστίες του και εκφόβισα οποιονδήποτε εμφανιζόταν να απειλεί την πορεία του Τραμπ προς την εξουσία», παραδέχεται ο Κοέν.

cohen-ekso

«Από τα χρυσά ντους σε ένα σεξ κλαμπ στο Λας Βέγκας και τη φορολογική απάτη, μέχρι τα deal με διαφθαρμένους αξιωματούχους από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τις συνωμοσίες για να πειστούν οι μυστικές ερωμένες να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, δεν ήμουν απλά μάρτυρας της ανόδου του προέδρου στην εξουσία, συμμετείχα σ’ αυτήν ενεργά και με ενθουσιασμό».

Η αναφορά των «χρυσών ντους» φέρνει στο μυαλό τον «Φάκελο Στιλ» και τους ισχυρισμούς ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εκβίαζε τον Τραμπ με ευαίσθητο υλικό προσωπικής φύσης από τότε που επισκέφθηκε τη Μόσχα για τα καλλιστεία της Mis Universe to 2013. Σύμφωνα πάντα με αυτούς τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς, ο Τραμπ είχε παρακολουθήσει τότε ιερόδουλες να ουρούν σε ένα κρεβάτι, επειδή σε αυτό είχε κοιμηθεί ο Μπαράκ Ομπάμα. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι υπάρχει η παραμικρή βάση πίσω από αυτούς τους ισχυρισμούς.

Ο Κοέν, ωστόσο, κάνει λόγο τώρα για ένα περιστατικό με «χρυσά ντους» που σημειώθηκε στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ μπορεί να αναφέρεται σε μια επίσκεψή του με τον Τραμπ σε ένα κλαμπ ονόματι «The Act», το ρεπερτόριο του οποίου περιλαμβάνει την προσομοίωση ούρησης από performers επί σκηνής. Ένα παλαιότερο βιβλίο είχε αποκαλύψει ότι ο Τραμπ είχε κλείσει συμφωνία στο εν λόγω κλαμπ για να επεκτείνει τον διαγωνισμό «Miss Universe» στην Ρωσία.

Στο απόσπασμα του προλόγου που δημοσιεύτηκε, ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ υπόσχεται αποκαλύψεις «βόμβα». «Ο Τραμπ είχε συνεργήσει με τους Ρώσους, αλλά όχι με τον περίπλοκο τρόπο που φαντάζονται οι επικριτές του… Επίσης ήξερα ότι η έρευνα του Ρόμπερ Μιούλερ δεν ήταν κυνήγι μαγισσών. Ο Τραμπ είχε “κλέψει” στις εκλόγές, με τη συνεργία των Ρώσων, όπως θα ανακαλύψετε στις παρακάτω σελίδες, επειδή το να κάνει τα πάντα – και εννοώ τα πάντα – για να κερδίσει ήταν πάντα το επιχειρηματικό μοντέλο και ο τρόπος ζωής του».

Η απάντηση του Λευκού Οίκου

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Μπράιαν Μόργκενστερν απάντησε σε σχετική ερώτηση για το βιβλίο εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην αξιοπιστία του Κοέν, σύμφωνα με το Reuters.

«Ο ίδιος παραδέχεται ότι έλεγε συνεχώς ψέματα και περιμένει τώρα οι άνθρωποι να τον πιστέψουν, ώστε να βγάλει λεφτά από τις πωλήσεις τιυ βιβλίου του. Είναι θλιβερό που τα media εκμεταλλεύονται αυτόν τον απελπισμένο άνδρα για να επιτεθούν στον πρόεδρο Τραμπ», είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Daily Mail, Reuters

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτο: Πεθαμένη «μίλησε» στην κηδεία της και «απάντησε» σε ερωτήσεις των τεθλιμμένων συγγενών

evosmos

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που οι ταξιδιώτες κλέβουν από ξενοδοχεία και αεροπλάνα!

evosmos

Σφοδρή επίθεση Μ.Πομπέο κατά Τουρκίας: «Μετέφερε μέχρι και μισθοφόρους από Συρία σε Ναγκόρνο-Καραμπάχ»

evosmos

Leave a Comment