ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παναγιώτης Δούμας «τα χώνει» σε Τατιάνα Στεφανίδου και Καιρίδη για Τραμπ και Καπιτώλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έχοντας ως κεντρικό θέμα της εκπομπής της τα όσα συνέβησαν στο Καπιτώλιο την Τετάρτη, επιδίωξε να εξομοιώσει τους υποστηρικτές του Τραμπ με τους 4-5 γραφικούς που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και των συστημικών ΜΜΕ.

Εν συνεχεία, τάχα εξοργισμένη, εγκαλούσε την αμερικανική αστυνομία αναρρωτούμενη «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;», προκαλώντας άφθονο γέλιο σε όποιον έτυχε να την παρακολουθεί εκείνη την ώρα.

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει ως αποκλειστικότητα ένα βίντεο, το οποίο – κατά την συνεργάτιδά της – παρουσιάζει τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, την οικογένεια και τους στενούς του συνεργάτες να επιχαίρουν για την επίθεση στο Καπιτώλιο. Το αστείο είναι ότι το βίντεο είχε τραβηχτεί από τον… γιο του Ντόναλντ Τραμπ.

Στην εκπομπή είχε παρέμβει και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος στο ίδιο μήκος κύματος αποκάλεσε τους υποστηρικτές του Τραμπ «τους ηττημένους της Παγκοσμιοποίησης».

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να κλείσει την εκπομπή της με τον Παναγιώτη Δούμα, προλογίζοντάς τον ως «υποστηρικτή του Τραμπ που βρήκε… ψάχνοντας», υπαινισσόμενη ότι τέτοιους στην Ελλάδα συναντάς πολύ δύσκολα.
Ο Παναγιώτης Δούμας, αφού πρώτα στο ερώτημα «εξακολουθείτε να στηρίζετε τον Τραμπ;», απάντησε με ένα ξερό «ΝΑΙ», έδωσε στη γνωστή τηλεπερσόνα, πληρωμένη απάντηση, επισημαίνοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια να υπεραπλούστευσης και εξομοίωσης του 50% ενός ολόκληρου λαού με έναν γραφικό, με γούνινο καπέλο και κέρατα.

Απάντησε και στον κύριο Καιρίδη, ρωτώντας τον, από πού κι ως πού ο μισός πληθυσμός της πιο ισχυρής χώρας στον κόσμο είναι «ηττημένος» από την παγκοσμιοποίηση και γιατί η παγκοσμιοποίηση εκπροσωπεί το καλό.

Δείτε το βίντεο

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ … ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

«Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουν;» – Ξέσπασμα οργής από τον πατέρα της Κυριακής Γρίβα – Μεγάλη καθυστέρηση στην ΕΔΕ

evosmos

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – Μητέρα καταγγέλλει πως παραλίγο να της αρπάξουν το παιδί από τα χέρια (Βίντεο)

evosmos

Leave a Comment