ΕΛΛΑΔΑ

Ο τελευταίος χαιρετισμός της Σμαράγδας Καρύδη στον πατέρα της, Ντίνο

Η Ελληνίδα ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, όπου αποχαιρέτησε τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια νοσταλγική φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου εμφανίζεται να παίζει με τον πατέρα της στο χορτάρι.
Η φωτογραφία δείχνει τη Σμαράγδα Καρύδη ως μωρό να παίζει με τον πατέρα της, ενώ είναι ξαπλωμένοι στο χορτάρι. Η ηθοποιός δίνει ένα τρυφερό φιλί στον πατέρα της, δημιουργώντας μια εικόνα που συγκινεί τους θαυμαστές της. Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη, προσθέτοντας ένα ακόμα νοσταλγικό τόνο στην εικόνα.

Εκατοντάδες θαυμαστές, αλλά και συνεργάτες και φίλοι της ηθοποιού, έσπευσαν να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην ενότητα με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση. Οι θαυμαστές της ηθοποιού εξέφρασαν τη συμπάθειά τους για την απώλεια του πατέρα της, ενώ άλλοι θυμούνται τις αξέχαστες στιγμές που είχε μοιραστεί με τον Ντίνο Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη λέει το τελευταίο της αντίο στον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη, με ένα συγκινητικό και νοσταλγικό τρόπο. Η ηθοποιός δείχνει τη βαθιά αγάπη και το σεβασμό που είχε για τον πατέρα της, ενώ οι θαυμαστές της την υποστηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μετά την Alter Ego και το Creta Live επιστρέφει τα χρήματα του «Μένουμε Σπίτι»: «Δεν συμμετέχουμε στη λίστα της ντροπής»

evosmos

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ! Συνελήφθησαν οι νεαροί που έβαλαν τη φωτιά στην Τερψιθέα Γλυφάδας! (φωτο&βιντεο)

evosmos

Οριστικό: Αλλάζει η ισχύς στο πιστοποιητικό εμβολιασμού & νόσησης μετά τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

evosmos

Leave a Comment