ΕΛΛΑΔΑ

Η Ραφαέλα μας επιστρέφει στο σπίτι- Το συγκινητικό “ευχαριστώ”

Η νεαρή Χανιώτισσα στέλνει ένα ακόμα δυνατό και συγκινητικό μήνυμα, με αφορμή την επιστροφή της στο σπίτι και τη συνέχιση της μάχης που δίνει εδώ και μήνες.
Η Ραφαέλα Πιτσικάλη, δίνει σκληρή μάχη με τον ακρκίνο και το τελαυταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, έχοντας στο πλευρό της τις ευχές και προσευχές όλων των Χανιωτών.
Στην ανάρτηση της η Ραφαέλα εμφανίζεται πλεόν αισιόδοξη και στέλνει το ευχαριστώ της σε όλους.
” Σας ευχαριστώ πολύ για όλα !!! Γιατι με τις προσευχές και την βοήθεια του θεού επιτέλους γυρνάω σπίτι μετά από σχεδόν 20 μέρες με φρικτούς πόνους και τώρα δεν έχω πόνους δόξα το θεό. Η κάθε μέρα για μενα είναι μια ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και με την βοηθεια του θεού , εσας και των γιατρών να γίνει ένα θαύμα”

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ναυάγιο Σάμινα: Ρυπαίνει την Πάρο με πίσσα και μαζούτ 20 χρόνια μετά – Δείτε βίντεο

evosmos

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο με τα δυο παιδιά του και “άνοιξε” φιάλες υγραερίου

evosmos

Σκιάθος: Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής του Αεροδρομίου

evosmos

Leave a Comment