ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ σταματά τις πληρωμές των ΗΠΑ στον ΠΟΥ λόγω προειδοποιήσεων για κοροναϊούς

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι έχει σταματήσει τις πληρωμές των ΗΠΑ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας εν αναμονή επανεξέτασης των προειδοποιήσεών του για τον κοροναϊό και την Κίνα.

Ο Πρόεδρος Τραμπ λέει ότι το ξέσπασμα θα μπορούσε να περιοριστεί στην πηγή του και να σώσει ζωές αν η υπηρεσία υγείας του ΟΗΕ έκανε καλύτερη δουλειά διερευνώντας αναφορές που προέρχονται από την Κίνα.

Ο πρόεδρος λέει ότι ο κόσμος εξαρτάται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να συνεργαστεί με χώρες για να διασφαλίσει ότι οι ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις απειλές για την υγεία κοινοποιούνται έγκαιρα.

Ο Πρόεδρος Τραμπ ισχυρίζεται ότι ο οργανισμός απέτυχε να εκπληρώσει το «βασικό του καθήκον» και πρέπει να λογοδοτήσει.

Ωστόσο, ο πρόεδρος λέει ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον οργανισμό για να επιδιώξουν αυτό που αποκαλεί ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Die Welt: «Δύο βήματα πριν την επίθεση στην Ελλάδα βρίσκεται η Τουρκία» – Πως ερμηνεύει τη θέση των Τούρκων στρατηγών

evosmos

Χαμός στον χώρο του ποδοσφαίρου – Συνελήφθη προπονητής για σεξουαλική κακοποίηση εκατοντάδων παιδιών

evosmos

Russia Today: «Εύκολο θήραμα τα τουρκικά υποβρύχια – Η Άγκυρα παίζει με την “φωτιά” στη Μεσόγειο»

evosmos

Leave a Comment