ΕΛΛΑΔΑ

Πάγωσε ο 47χρονος που είχε κλείσει ραντεβού με 12χρονη αλλά τελικά τον περίμενε ο πατέρας

Τι συνέβη στο ραντεβού «Πάγωσε» ένας 47χρονος με την έκπληξη που του ετοίμασε ο πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού στην Πάτρα.

Ο 50χρονος πατέρας του κοριτσιού έριξε στην… φάκα έναν 47χρονο Έλληνα, ο οποίος έστελνε μέσω Instagram μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στην 12χρονη.

Στον εισαγγελέα ο 47χρονος

Ο δράστης έκλεισε ραντεβού με το κορίτσι σε πλατεία της Πάτρας, όμως εκεί τον περίμενε μια έκπληξη… Την 12χρονη συνόδευε και ο πατέρας της, ο οποίος εγκλώβισε τον δράστη για να μη δραπετεύσει και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24news.gr ο 50χρονος είχε αντιληφθεί από νωρίς ότι η κόρη του λαμβάνει μηνύματα σεξουαλικού χαρακτήρα από τον 47χρονο και προχώρησε άμεσα σε ενέργειες, οι οποίες θα τον βοηθούσαν να τον βρει και να τον παραδώσει.

Ο άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο ως δράστη στην θέση της κόρης του. Ο πατέρας έκλεισε μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους. Και ο ίδιος είναι πυγμάχος. Ο άνδρας παρά τα απόλυτα δικαιολογημένα νεύρα που είχε, δεν τον άγγιξε, όμως οι δύο πυγμάχοι έκαναν τον κατηγορούμενο τουλούμι στο ξύλο!

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σημειώνεται πως τα δυο κινητά τηλέφωνα του 47χρονου, το ένα που βρέθηκε στην κατοχή του και το δεύτερο σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του , κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην Αθήνα.

Και μια υποσημείωση. Ο δράστης έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης!!!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έγινε καθηγήτρια, θέλει παιδί, είναι «άλλη»: Η «εξαφάνιση» της Πέπης Τσεσμελή, η τεράστια αλλαγή και η νέα ζωή

evosmos

Μαθητής με φούστα δέχτηκε λεκτική επίθεση από καθηγητή,“Είσαι η ντροπή της κοινωνίας” και όλοι οι μαθητές του έδωσαν την καλύτερη απάντηση

evosmos

www.mindbooster.gr Ένα ψηφιακό παν-επιστήμιο… για ανήσυχα μυαλά!

evosmos

Leave a Comment