ΕΛΛΑΔΑ

Πάμπλουτη Ελληνίδα, πήγε σε κηδεία έτσι και όλων το μάτι έπεφτε σε 1 πράγμα πάνω της που έκανε… μπαμ από μακριά

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών συγκεντρώθηκαν φίλοι και συγγενείς το Σάββατο για να αποχαιρετίσουν τον Αλέξη Παπαδημητρίου, έναν σπουδαίο μουσικοσυνθέτη που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών στις 16 Σεπτεμβρίου.

Το Τελευταίο Αντίο στον Αλέξη Παπαδημητρίου

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 11:00, με τους οικείους του να ζητούν αντί για στεφάνια, να γίνουν δωρεές προς τα παιδικά χωριά SOS, τιμώντας έτσι τη μνήμη του.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, βρέθηκαν η Εύη Δρούτσα, ο Πασχάλης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, η Έλλη Στάη, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Ηλίας Ψινάκης με τον στενό συνεργάτη του Στέλιο Δρουμαλιά, καθώς και η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ξεχώρισε η παρουσία της Μαριάννας Λάτση, η οποία εμφανίστηκε φορώντας μια κομψή ολόσωμη φόρμα σε navy απόχρωση, συνδυασμένη με εσπαντρίγιες και τσάντα Chanel.

Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με τα αγαπημένα της κοσμήματα, περιλαμβάνοντας ένα εντυπωσιακό μενταγιόν και σκουλαρίκια με το σχέδιο του Evil Eye, ενώ η αλυσίδα των γυαλιών ηλίου της ήταν επίσης διακοσμημένη με παρόμοιο σχέδιο, ενισχύοντας την αίσθηση της κομψότητας και της στυλιστικής της συνέπειας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κοροϊδία: Διαφημίζουν το «ξεπάγωμα» των τριετιών για να τις «παγώσουν» ξανά το 2027!

evosmos

Πολιορκείται από Αστυνομικές δυνάμεις και πάλι η Μονή Εσφιγμένου – Οι μοναχοί απειλούν ότι θα ανατιναχθούν!

evosmos

Θεσσαλονίκη: Η σακούλα έξω από το προξενείο είχε πιτόγυρα και έγραφε “ρωσικός κόσμος” (Βίντεο)

evosmos

Leave a Comment