ΕΛΛΑΔΑ

Power Pass: Έρχεται πληρωμή για λογαριασμούς ρεύματος Ιουνίου

Νέα πληρωμή για το Power Pass βρίσκεται προ των πυλών – Ποιοι θα δουν χρήματα στο λογαριασμό τους

Πρόκειται για ποσά που αφορούν το Power Pass του Ιουνίου. Τα χρήματα αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων προς το τέλος Αυγούστου ή το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου.

Αυτό είχε δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αναφερόμενος στις «εκκρεμότητες» που υπάρχουν και αφορούν αιτήσεις έως το τέλος του Μαΐου και για τον Ιούνιο.

Να σημειωθεί ότι ορισμένοι καταναλωτές έλαβαν εκκαθαριστικούς λογαριασμούς μέσα στον Ιούνιο, οπότε η κυβέρνηση όρισε άλλη μία πληρωμή.

Για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί, θα ληφθούν στοιχεία από τους παρόχους ενέργειας για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου.

Για να πάρετε τα χρήματα (συνολικά είναι περίπου 20 εκατ. ευρώ) δεν θα χρειαστεί να γίνει νέα αίτηση από την πλευρά των δικαιούχων.

Θυμίζουμε ότι τα ποσά που δόθηκαν στην πρώτη μεγάλη πληρωμή αφορούσαν τους λογαριασμούς ρεύματος για τους μήνες από Δεκέμβριο του 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έτσι θα μειώσετε έξοδα θέρμανσης και λογαριασμούς ρεύματος έως και 20%. Ένας απλός τρόπος για να κάνετε οικονομία στη θέρμανση

evosmos

ΕΛΑΣ: Προσοχή σε παραπλανητικά μηνύματα για επιστροφή φόρων! Πρόκειται για ηλεκτρονική απάτη

evosmos

Η ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ – ΤΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ Η… ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ! ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ!

evosmos

Leave a Comment