ΚΟΣΜΟΣ

«Πάρτε προμήθειες για δύο χρόνια»: Οδηγία-σοκ από πρόεδρο χώρας!

Κι όμως ειπώθηκε…
Ο πρόεδρος του Τατζικιστάν κάλεσε τον πληθυσμό να κάνει προμήθειες σε τρόφιμα εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, σε μία πρωτοφανή οδηγία-σοκ!

«Κάθε οικογένεια θα πρέπει να έχει προμήθειες μέχρι δύο χρόνων σε τρόφιμα», δήλωσε ο Εμομάλι Ραχμόν, στη διάρκεια ομιλίας που δημοσιοποιήθηκε χθες, Κυριακή, από την προεδρία με την ευκαιρία μιας παραδοσιακής τατζικικής γιορτής.

«Λόγω της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης, η κοινωνικοοικονομική κατάσταση του κόσμου επιδεινώνεται, ο πληθυσμός αυξάνεται, όπως και οι διατροφικές ανάγκες», συνέχισε, καλώντας τους πολίτες να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου «να προστατεύσουν τη διατροφική ασφάλεια της χώρας».

Ο Ραχμόν, που ασκεί την εξουσία χωρίς διακοπή από το τέλος της ΕΣΣΔ, κάλεσε επίσης τους συμπολίτες του να «πρασινίσουν τη χώρα», να «εργαστούν σκληρά» καθώς και να «κάνουν αποτελεσματική χρήση του νερού και της γης».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι Ρώσοι ανέλαβαν την υπεράσπιση της Σύρτης στην Λιβύη από τους Τούρκους: Η Wagner μπήκε στην πόλη

evosmos

ΟΟΣΑ: Κάτω από το βασικό όριο η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα

evosmos

Εντοπίστηκε μαύρη τρύπα που είναι ένα δισ. φορές μεγαλύτερη από τον Ήλιο

evosmos

Leave a Comment