ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ακρωτηρίασαν τα πόδια της 20χρονης φοιτήτριας – Είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ με μηνιγγίτιδα

Στον ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών της 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο Πατρών που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, προχώρησαν οι γιατροί μετά από επιπλοκές που εμφάνισε η νεαρή κοπέλα λόγω της νόσου.

Η νεαρή κοπέλα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς παρουσίασε σηπτικά έμβολα ως επιπλοκές της μηνιγγίτιδας.

Τα σηπτικά έμβολα δημιούργησαν γάγγραινα στο κάτω μέρος και των δύο ποδιών της, με τους γιατρούς να αποφασίζουν τον ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών της, από το γόνατο και κάτω.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται βελτιωμένη με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι ότι κατάφεραν να περιορίσουν τη βλάβη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σητεία: Αποφυλακίστηκε η 43χρονη χήρα για τη δολοφονία του καρδιολόγου

evosmos

Πάτρα: Ανέβηκε στον άμβωνα και φώναζε “ΑΝΑΘΕΜΑ” – Προσαγωγή στην Ασφάλεια

evosmos

Αδιανόητο σχόλιο Α.Πορτοσάλτε για τον ντελιβερά που σκοτώθηκε από Αλβανό: «Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων»

evosmos

Leave a Comment