ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Δυο γυναίκες παρασύρθηκαν από ισχυρά ρεύματα και τις διέσωσε ferry boat

Δύο γυναίκες κινδύνευσαν, αφού παρασύρθηκαν από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα ενώ κολυμπούσαν στο Ρίο σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λιμεναρχείο Ρίου όταν υπήρξε σήμα κινδύνου για δύο γυναίκες που ενώ κολυμπούσαν παρασύρθηκαν από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και ένα ferry boat έσπευσε να περισυλλέξει τα άτομα. Και οι δυο γυναίκες είναι καλά στην υγεία τους.

Ο καπετάνιος του πλοίου κατάφερε με κινήσεις ακρίβειας να πλησιάσει τις κολυμβήτριες και κατέβασε τον καταπέλτη του σκάφους. Έτσι οι δύο γυναίκες κατάφεραν να επιβιβαστούν σε αυτό και να τελειώσει αισίως η περιπέτειά τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κοινωνικό μέρισμα: Αρχίζουν το απόγευμα οι πρώτες πληρωμές

evosmos

Ευρυτανία: Δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στη λίμνη Κρεμαστών

evosmos

Σοκ: Εισήγηση για αφαίρεση της επιμέλειας από τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο λόγω μέτρων!

evosmos

Leave a Comment