LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Φιλήμονας – Το μπλέξιμο με το “ροζ σκάνδαλο”!

Ο Φιλήμονας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του σχεδιαστή μόδας έκανε γνωστή ο Λάκης Γαβαλάς.

Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ευχήθηκε «καλό ταξίδι» στον φίλο και συνάδελφό του.

«Φιλήμονα, καλό ταξίδι στους ουρανούς», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στη δημοσίευσή του.
φιλημονας
Ο Φιλήμονας αποτελούσε έναν από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές στον χώρο της μόδας, με πολλές διάσημες προσωπικότητες να είναι πελάτες του.

Τα τελευταία χρόνια κρατούσε τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε συνέντευξη που έδωσε πέρυσι, σε καθημερινή εφημερίδα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας είχε πει: «Ήμουν σπάταλος. Αγάπησα, αγαπήθηκα, ξόδεψα, γλέντησα, πέρασα πολύ ωραία και τώρα, δόξα τω Θεώ, μπορώ να ζω αξιοπρεπώς χωρίς να επιβαρύνω κανέναν απολύτως. Απλώς μπορώ να ζω όμορφα!».

Ομόφωνα αθώοι για το «ροζ σκάνδαλο» – 18/01/2001

Υπενθυμίζουμε:

Τα στοιχεία που ενέπλεκαν γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο σε «ροζ σκάνδαλο» δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να στηρίξουν το βαρύ κατηγορητήριο και την ενοχή όλων αυτών που βρέθηκαν στο εδώλιο του Τριμελούς ΕφετείουΚακουργημάτων της Αθήνας.

Οι δικαστές οδηγήθηκαν σε ομόφωνη αθωωτική κρίση, καθώς οι διαρκώς διαφοροποιούμενες καταθέσεις δύο εκ των κατηγορουμένων, του Αιγυπτίου Γιασέρ Χαμάντα και του Τζανέτου Τσαπατσάρη, που ήταν και οι μοναδικοί μάρτυρεςκατηγορίας της υπόθεσης, δεν έπεισαν ότι ήταν αληθινές. Έτσι, ο επίλογος αυτής της δικαστικής ιστορίας σφραγίστηκε με τη λέξη «αθώος», που αποτέλεσε τη δικαίωση για τους κατηγορουμένους, οι οποίοι επί δύο χρόνια υποστήριζαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με διακίνηση ναρκωτικών και ασελγείς πράξεις, αλλά περίμεναν να κριθούν από τη Δικαιοσύνη.

Εμφανώς ικανοποιημένοι και χαμογελαστοί αποχώρησαν από τη δικαστική αίθουσα ο σχεδιαστής μόδας Φιλήμων Φαλκονάκης, οι τραγουδιστές Δημήτρης Κόκοτας και Γιώργος Μαζωνάκης, ο στυλίστας Κωνσταντίνος Κασπίρης, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κωστόπουλος και ο εφοπλιστής Γιάννης Μαυρής. Την ίδια ποινική μεταχείριση επεφύλαξαν οι δικαστές και για τους δύο νεαρούς «κατηγόρους» και κατηγορουμένους, Τζ. Τσαπατσάρη και Γ. Χαμάντα, θεωρώντας ότι η ομολογία τους για συμμετοχή σε αξιόποινες πράξεις (παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και ασέλγεια μεταξύ αρρένων με σκοπό την κερδοσκοπία) δεν αποδεικνύει την ενοχή τους, αλλά κυρίως την ενοχή των συγκατηγορουμένων τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Μαύρη χήρα» τσίμπησε 4χρονο αγοράκι στο Πήλιο – Μεταφέρθηκε εκτάκτως στην Αθήνα

evosmos

Η 26χρονη Ανυσία βγήκε από το νοσοκομείο 44 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Αισιοδοξία και για την 20χρονη Μυρσίνη που βγήκε από τη ΜΕΘ

evosmos

Φρεγάτες Belharra: Παίρνει μορφή ο «Νέαρχος» -Νέες φωτογραφίες από τη Γαλλία

evosmos

Leave a Comment