ΕΛΛΑΔΑ

Πέτσας: Στις 7 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία

Την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, οριστικά στις 7 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open το πρωί της Δευτέρας.

Εχουμε μία χρονιά που θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου και αντιμετωπίζουμε τις ίδιες βασικές προκλήσεις, να τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Γιατί αν τα τηρούμε, αυτό θα είναι το βασικό στοιχείο που θα μας προστατέψει από τη διασπορά του ιού (και) στο σχολικό περιβάλλον, ανέφερε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Στο ερώτημα κατά πόσο είναι οριστική η απόφαση της κυβέρνησης για την έναρξη του σχολικού έτους στις 7 Σεπτεμβρίου και για το αν εξακολουθεί να υφίσταται πιθανότητα αναβολής, ο κ. Πέτσας απάντησε με νόημα πως όσο και αν αναβάλλεται η λήψη δύσκολων αποφάσεων, δεν βελτιώνεται το αποτέλεσμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δείτε τι ξεστόμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τρελαθείτε: Καλεί τους πολίτες να πάρουν μέτρα για να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος

evosmos

Φύλλα κοκαΐνης σε φορτία λιπασμάτων εντοπίστηκαν στον Πειραιά

evosmos

Έρχονται δύσκολες μέρες για την Ελένη Μενεγάκη: Είναι οριστικό, εκτός τηλεόρασης η άλλοτε “βασίλισσα”

evosmos

Leave a Comment