ΕΛΛΑΔΑ

Πήγε για το μεροκάματο και δεν γύρισε ποτέ σπίτι: Βαρύ πέvθoς στην Κρητή για τον vεκρό vεαρό εν ώρα εργασίας

Ένας νεαρός άνδρας, υπήκοος Ινδίας, έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) σε περιοχή του νομού Ρεθύμνου.

Τραγικό Δυστύχημα με Θύμα Εργάτη στο Ρέθυμνο
Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας, που εργαζόταν σε μάνδρα οικοδομικών υλικών στην περιοχή Πρίνος, έπεσε από σκαλωσιά κατά τη διάρκεια εργασιών.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο εργαζόμενο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αθανασία Δαλακούρα: Μαθήτρια από τη Ροδόπη πήρε σε όλα 20 και πάει με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ

evosmos

Θεσσαλονίκη: Πέντε ανήλικοι επιτέθηκαν σε συμμαθητή τους στο σχολείο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

evosmos

Παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν σεξ με κορίτσια με αντάλλαγμα 2μηνες προσλήψεις! Τα βγάζει όλα στη φόρα, “ο ψήστης και από τις 2 πλευρές”

evosmos

Leave a Comment