ΕΛΛΑΔΑ

Νέα οικογενειακή Τραγωδία: Αuτοκτόνησε πατέρας 3 παιδιών – Τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι η γυναίκα του

Η αυτοκτονία του 55χρονου πατέρα στην Αχαϊα έχει «παγώσει» τη γειτονιά που έμενε και έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του…
Νεκρός στο κρεβάτι του εντοπίστηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου, ένας 55χρονος στην Αγία Ελεούσα του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαϊα.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι, ο θάνατος του άντρα οφείλεται σε αυτοκτονία. Με τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία να μην έχουν γίνει γνωστοί.

Σύμφωνα με το tempo24, ο άνδρας είχε αυτοπυροβοληθεί στο πρόσωπο με κυνηγετική καραμπίνα και όπως ήταν φυσικό η σύζυγός του υπέστη σοκ.

Στο σπίτι κλήθηκαν αστυνομικοί από το Τμήμα Ερυμάνθου και διαπίστωσαν πως ο άνδρας είχε αυτοπυροβοληθεί και ανέλαβαν την προανάκριση.

Να σημειωθεί πως ο 55χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ και η συγκεκριμένη περίπτωση προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των αυτοκτονιών που έχουν καταγραφεί στην Αχαΐα και την Δυτική Ελλάδα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εφάπαξ το βοήθημα στους συνταξιούχους – Τι αλλάζει στις συντάξεις, ΕΦΚΑ εισφορές

evosmos

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα

evosmos

Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου: «Σοβαρή η επικείμενη επιδείνωση του καιρού, έκκληση στους Δήμους της χώρας…»

evosmos

Leave a Comment