ΕΛΛΑΔΑ

Πήγε στο χωράφι του και έπαθε σοκ – Πάνω από 80 δέντρα ελιές είχαν γίνει καυσόξυλα

Ένας ελαιοπαραγωγός έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν πριν από μερικές ημέρες επισκέφτηκε το χωράφι του σε ορεινό οικισμό της Παρνασσίδας Φωκίδας, προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση των δέντρων και την ωρίμανση του καρπού. Κάποιος είχε μπει στο κτήμα του και είχε εξαφανίσει τουλάχιστον 80 δέντρα!

Η παράνομη υλοτόμηση είχε γίνει μεταξύ του διαστήματος από τον Δεκαπενταύγουστο μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, όταν και επέστρεψε στο κτήμα του και βρέθηκε μπροστά στην καταστροφή.

Ο άνθρωπος υπέβαλλε μήνυση στο ΑΤ Άμφισσας – Δελφών που ανέλαβε την προανάκριση προκειμένου να βρεθεί ο θρασύτατος δράστης ή οι δράστες που εξαφάνισαν τον ελαιώνα για να τον κάνουν… καυσόξυλα!

Πηγή: lamiareport.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έγκλημα στο Περιστέρι: Δείτε τις 4 διαφορετικές ταυτότητες του Πακιστανού δολοφόνου

evosmos

Ελληνικό: Εξιχνίαση απάτης ύψους 650.000 ευρώ με παράνομες αγοραπωλησίες ακινήτων – Τρεις συλλήψεις

evosmos

ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ: ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΤΕΝΙΣΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ -“ΦΡΟΥΡΙΟ”. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΛΠΙΔΑ

evosmos

Leave a Comment