ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός σε κηδεία στο Περιστέρι: Γιατί ιερέας τσακώθηκε με συγγενή

Πανικός επικράτησε στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια κηδείας. Ο ιερέας και ένας συγγενής του θανόντος ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια τελέσεως Εξοδίου Ακολουθίας ο συγγενής του θανόντος διέκοψε την ακολουθία και επιτέθηκε λεκτικά στον παπά λέγοντάς του πως «τρέχει πολύ τα λόγια της νεκρώσιμου ακολουθίας», κάτι που είναι απαράδεκτο εκκλησιαστικά και τον απείλησε πως θα τον αναφέρει για αυτό του το παράπτωμα.

Στη συνέχεια ο ιερέας με αυστηρό τρόπο ζήτησε από τον συγγενή να σωπάσει για να συνεχιστεί η εξόδιος ακολουθία γεγονός που εξόργισε περισσότερο τον άνδρα, ο οποίος άρχισε να φωνάζει μέχρι που υπήρξε παρέμβαση άλλων παρισταμένων και συγκράτησαν τον άνδρα και η εξόδιος ακολουθία συνεχίστηκε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 16χρονη – Συνελήφθησαν τρία άτομα, στο νοσοκομείο η νεαρή

evosmos

Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ: «Στέκεται ξανά στα πόδια του» λέει ο πατέρας του

evosmos

Βασίλης Καρράς: Στο γραφείο τελετών η σορός του – Υποβασταζόμενες η σύζυγος και η κόρη του (Βίντεο)

evosmos

Leave a Comment