ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Έδεσσα: Αυτοκτόνησε 30χρονος Ειδικός Φρουρός

Μέσα στο πατρικό του διαμέρισμα, στην Έδεσσα, αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο ένας 30χρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετούσε στην Αθήνα.

Το περιστατικό, που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας, σύμφωνα με το karatzova.com, συνέβη σήμερα λίγο πριν από τη 1.00 το μεσημέρι.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 30χρονο στο Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του του.

Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος ήταν παντρεμένος και περίμενε το πρώτο του παιδί.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση και έρευνα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μητέρα ξεσπά: «Βλέπουν τον Δημήτρη στην παιδική χαρά και απομακρύνουν τα παιδιά τους – Ναι, τρέξε… κινδυνεύεις να πάθεις κακό από υπερβολική δόση χαράς»

evosmos

Ηλεία: Τραγικός θάνατος πεζού που παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από αυτοκίνητο

evosmos

ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ Η ΦΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ; ΕΙΧΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;

evosmos

Leave a Comment