ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό τροχαίο με νεκρό βρέφος στο Βόλο: «Το παιδί μου, το παιδί μου», φώναζε η γιαγιά

Τι λέει ο οδηγός ταξί που ανέλαβε να μεταφέρει το μωράκι στο Αχιλλοπούλειο
«Ειμαι σοκαρισμένος. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε».

Πρόκειται για τα λόγια του οδηγού ταξί που ανέλαβε να μεταφέρει το μωρό στο Νοσοκομείο μετά το φρικτό δυστύχημα στην Ιάσονος χθες βράδυ.
Στο ύψος της Αντωνοπούλου μία μοτοσικλέτα που οδηγούσε 33χρονος παρέσυρε έναν πεζό ηλικίας 53ετών, ο οποίος κρατούσε στα χέρια ένα βρέφος, ένα κοριτσάκι τεσσάρων μηνών, το εγγόνι του.
Δυστυχώς, το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο για το αγγελούδι, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα.
Ο κ. Δρόσος Εξαμηλιώτης μιλά στο taxydromos.gr για την οδυνηρή εμπειρία που είχε. Χθες γύρω στις 22:00 τελείωνε την βάρδιά του όταν περνούσε με το ταξί από το σημείο του δυστυχήματος.

Δεν γνώριζε τι είχε συμβεί. Όμως είδε κόσμο συγκεντρωμένο να βρίσκεται σε ανάστατη κατάσταση.

«Το μωρό πεθαίνει, το μωρό πεθαίνει», φώναζαν απελπισμένοι πολίτες, λέει ο ίδιος, όταν τον πλησίασε μία γυναίκα, ηλικίας 49 ετών ζητώντας του επιτακτικά να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο δεν είχε φθάσει ακόμη η Τροχαία Βόλου και το ΕΚΑΒ.
«Το παιδί μου, το παιδί μου», φώναζε η γυναίκα, κρατώντας στην αγκαλιά της το μωράκι.

Ο κ. Δρόσος πρόσεξε ότι μπροστά από το πλήθος ήταν μία μηχανή πεσμένη στο οδόστρωμα και δύο άνθρωποι οι οποίοι ήταν τραυματισμένοι.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ανέλαβε να μεταφέρει τη γυναίκα με το μωρό στο Αχιλλοπούλειο.

«Κάναμε μία τρελή κούρσα και φθάσαμε στο Νοσοκομείο Βόλου μέσα σε λίγα λεπτά. Έτρεξα αμέσως στα Επείγοντα να καλέσω βοήθεια. Η γυναίκα ενδιαφερόταν που δεν είχε χρήματα να με πληρώσει. Της είπα να τρέξει για το παιδί», λέει ο ίδιος.

Ο κ. Εξαμηλιώτης νόμιζε ότι το μωράκι σώθηκε. «Δεν είχε αίματα όταν το μεταφέραμε στο Νοσοκομείο. Φθάσαμε στο Αχιλλοπούλειο μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Είμαι σοκαρισμένος ακόμη», λέει.

Η υπεύθυνη του καταστήματος, όπου λίγη ώρα νωρίτερα έτρωγαν ο παππούς και η γιαγιά οι οποίοι συνόδευαν το μωρό, περιγράφει στο protothema.gr την κατάσταση στην οποία αντίκρισε το αδικοχαμένο αγγελούδι μετά το δυστύχημα.
Όπως λέει, το παιδί δεν είχε ούτε γρατζουνιά αλλά ήταν μελανιασμένο με αποτέλεσμα να το αρπάξει η γιαγιά του, να το βάλει σε ένα ταξί και να φύγουν για το Νοσοκομείο.

«Ακούσαμε ένα ‘μπαμ’. Και μετά, μια γυναίκα που φώναζε για το παιδί της. Ήταν η γιαγιά του. Κάθονταν όλοι μαζί στο μαγαζί. Δεν είχε τίποτα το παιδί. Ούτε αίμα, ούτε γρατζουνιά, ούτε τίποτα. Είδαμε απλά ένα μελανιασμένο μωρό που είχε πέσει κάτω. Το πήρε αμέσως στα χέρια η γιαγιά του και έφυγαν με ταξί γιατί το ασθενοφόρο αργούσε. Τη μηχανή δεν την είδαμε αλλά όσοι την είδαν μας είπαν πως πήγαινε γρήγορα και έκανε ελιγμούς», λέει η αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ έξω από το μαγαζί της.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος περιγράφει στο protothema.gr την πορεία της μηχανής μετά τημοιραία παράσυρση εξηγώντας πως στη διασταύρωση υπάρχει φανάρι.

«Άκουσα έναν ήχο, βγαίνω έξω και βλέπω στο δρόμο μια μηχανή να περνά από μπροστά μου. Σερνόταν για δύο τετράγωνα. Το παιδί στη μηχανή κόρναρε σαν παλαβός. Μετά τον είδα πεσμένο κάτω. Ήταν βαριά μηχανή, πρέπει να πηγαίνε γρήγορα για να συρθεί δύο τετράγωνα. Πρέπει να έτρεχε για να προλάβει να περάσει το φανάρι. Άκουσα που έλεγαν πως το παιδί θα φύγει με ταξί γιατί δεν είχε έρθει γρήγορα ασθενοφόρο», λέει ο επιχειρηματίας ο οποίος έχει ψητοπωλείο κοντά στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η κυβέρνηση διπλασίασε τα πρόστιμα για τον κορωνοϊό – 300 ευρώ σε όσους πολίτες μετακινούνται χωρίς άδεια!

evosmos

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Βρέθηκαν δύο ΜΚΟ που ανήκουν στην αδερφή της Καϊλή – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί

evosmos

Άδωνις Γεωργιάδης: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τον Αντώνη Κανάκη – Τα βρήκε «μπαστούνια» και έφυγε (βίντεο)

evosmos

Leave a Comment