ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός στον αέρα: Τούρκος πιλότος λιποθύμησε την ώρα της πτήσης

Λιποθύμησε ο πιλότος αεροπλάνου και έγινε αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα αεροσκάφους της εταιρείας Jet2, το οποίο κατευθυνόταν από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας προς την Αττάλεια.

Το αεροπλάνο, γράφει το kisadalga.net, έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα επειδή ο πιλότος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα έκανε αεροπλάνο που απογειώθηκε από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας με προορισμό την Αττάλεια, αφού ο πιλότος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σύμφωνα με το τουρκικό Sözcü, το περιστατικό συνέβη στις 23 Αυγούστου.

Ενώ το αεροπλάνο, που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, κινούνταν προς την Αττάλεια, οι επιβάτες είπαν ότι αντιμετώπισαν μεγάλες αναταράξεις. Ενώ το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ασθενοφόρα βρίσκονταν στον διάδρομο.

«Όλοι παρατηρήσαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου», είπε ένας από τους επιβάτες στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Birmingham Live. Σκεφτήκαμε ότι ένας επιβάτης μπορεί να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ακολουθίας αναταράξεων. Τότε μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, πληροφορίες σχετικά με το γιατί συνέβη δεν κοινοποιήθηκαν». είπε.

Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου στη Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες παρατήρησαν ότι ο πιλότος ήταν άρρωστος και ο πιλότος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Αποδείχθηκε ότι ο πιλότος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της πτήσης σε ύψος περίπου 30 χιλιάδων ποδιών.

Δήλωση για το θέμα έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της αεροπορικής εταιρείας Jet2. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια μετατράπηκε προληπτικά στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης την Τρίτη 23 Αυγούστου, καθώς ένας από τους πιλότους δεν αισθανόταν καλά. Από εδώ το ταξίδι συνεχίστηκε για την Αττάλεια. Ζητάμε συγγνώμη από όλους όσους επηρεάστηκαν από αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γέμισαν οι δρόμοι με το σύμβολο του ψαριού: Τι πρέπει να κάνεις όταν δεις κολλημένο αυτό το σήμα επάνω σε αυτοκίνητο

evosmos

Σαρδηνία: Καραμπόλα εκατομμυρίων με supercars – Συγκρούστηκαν με τροχόσπιτο, δύο νεκροί

evosmos

Μην μας βρει και αυτό το κακό… Φουντώνουν οι φήμες περί χωρισμού για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

evosmos

Leave a Comment