ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!! ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΥΡΑΣ – Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πατρών μπήκε η διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου και κυρίως οι συνθήκες, που έφυγε από τη ζωή η 69χρονη γυναίκα.

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πάτρας προκάλεσαν καταγγελίες στα ΜΜΕ ότι, είναι «περίεργη» η υπόθεση, αλλά και πληροφορίες ότι, η κατάκοιτη γυναίκα φέρεται ότι, φοβόταν μετά το θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού, που πέθανε.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ένας φίλος της “ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο”.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η 69χρονη είχε παραχωρήσει το σπίτι της στην οδό Μπιζανίου στην οικογένεια Δασκαλάκη για να την φροντίζουν και να την προσέχουν και ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε πρόβες με την κιθάρα του στον 1ο όροφο ο οποίος επίσης είχε παραχωρηθεί από τη γυναίκα η οποία έμενε στο δεύτερο.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η 69χρονη άρχισε να ενοχλείται και ζήτησε ενοίκιο 200 ευρώ. Τότε ήταν που άρχισαν οι προστριβές, αλλά ο Μάνος εξακολουθούσε να χειρίζεται τα οικονομικά της αφού ήταν κατάκοιτη.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, αποκάλυψε ότι, δυόμισι μήνες πριν το θάνατό της σπιτονοικοκυράς, είχε πωληθεί ένα διαμέρισμά της στην Πάτρα έναντι περίπου 200.000 ευρώ.

Αυτές οι δικαιοπραξίες γίνονταν από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος διαχειριζόταν τους λογαριασμούς της γυναίκας ως πληρεξούσιος. «Αν αυτό ισχύει, θα πρέπει να αναζητηθούν ποιοι υπέγραψαν και που πήγαν τα λεφτά», είχε σχολιάσει την με νόημα ο κ. Κατερινόπουλος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αγρίνιο: Ληστεία με θύμα γιαγιά που αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος για 15χρονη

evosmos

Μάκης Δελαπόρτας για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου: Έγιναν απρέπειες που δεν είδατε!

evosmos

Θα βουίξει το πανελλήνιο! Βάζουν λάστιχα και σε ερπυστριοφόρα!!! -Σκάνδαλο η πληρωμή 56.000 ευρώ για λάστιχα χωρίς παραλαβή!!! -…Τι συμβαίνει δήμαρχε; (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment