ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας ή κάθαρμα; «Άμα του κουνιόταν…» – Η δήλωση ντροπή του πατέρα του 53χρονου παιδεραστή

Σε νέες αδιανόητες δηλώσεις προχώρησε νωρίτερα την Πέμπτη ο πατέρας του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου. Ο πατέρας του 53χρονου μιλώντας στο Star είπε ότι «δεν μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις». Μάλιστα αναφερόμενος στις συνταρακτικές αποκαλύψεις γύρω από τον βιασμό και την εκπόρνευση του 12χρονου κοριτσιού έφτασε στο σημείο να πει πως «οποιοσδήποτε να ήταν άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε».

«Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Είμαστε άρχοντες. Μου το μπλέξαν το παιδί. Οποιοσδήποτε να ήταν άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε. Είναι ψυχοπονιάρης, σ’ όλο τον κόσμο έδινε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια έκανε και… παράπονα καθώς κανείς δεν στηρίζει τον γιο του.«Έχει τόσα χρόνια το μαγαζί του, όλος ο κόσμος παίρνει από εκεί. Κάνει δωρεές και κανένας δεν πάει να το υποστηρίξει το παιδί», είπε ο πατέρας του παιδοβιαστή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο «Γολγοθάς» της 17χρονης Νικολέττας: Έπεσε θύμα κακοποίησης από 4 άνδρες όταν ήταν 11 χρονών!

evosmos

Μεγάλη γιορτή σήμερα: Άγιοι Ευστράτιος, Αυξέντιος, Μαρδάριος, Ευγένιος και Ορέστης

evosmos

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόταση «βόμβα» να γίνονται μόνιμα στην Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment