ΕΛΛΑΔΑ

Πεζοναύτες και «ελικοπτεράδες» σε ρόλο «ξεναγού» για πολιτικούς! Εκλογές έρχονται…

Ποιος ο λόγους της επίσκεψης της υφυπουργού Παιδείας Ζέτας Μακρή στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και στην Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού;

Και οι δύο βρίσκονται στο νομό Μαγνησίας, όπου η κυρία Μακρή θα ζητήσει ξανά τη ψήφο των πολιτών. Εκλογές μπορούν να προκύψουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και οι φωτογραφίες σε στρατιωτικές μονάδες μπορεί να είναι χρήσιμες. Ειδικά όταν συμμετέχεις σε μία κυβέρνηση που μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει ούτε μία απόφαση για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων! Μα ούτε μία!


Βέβαια εκεί στο ΓΕΕΘΑ θα πρέπει να βάλουν λίγο φρένο στις δημόσιες σχέσεις και να καταλάβουν ότι και στις δύο ταξιαρχίες έχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουν από το να ξεναγούν πολιτικούς.

Μια και πιάσαμε τη Μαγνησία να ρωτήσουμε το ΓΕΕΘΑ αν επιμένει στη φοβερή ιδέα να μη μεταφερθούν οι Πεζοναύτες στο Ναύσταθμο , αλλά να κατασκευαστούν εγκαταστάσεις στο Βόλο για να πάνε τα αρματαγωγά! Αν η απάντηση είναι καταφατική να μας πουν που έχουν βρει τα «λεφτόδεντρα»….

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ραγδαίες εξελίξεις: Τούμπα όλα, δεν ήταν ατύχημα; Στον εισαγγελέα ο θάνατος της Μαίρης Χρονοπούλου

evosmos

Παπαρίζου: Ξέσπασμα Σούρα για δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών» – «Απερίσκεπτο, οι σαύρες δεν έχουν φύλο»

evosmos

Πήρε τηλ. στον «αέρα» για να κλείσει ραντεβού σε οφθαλμίατρο! Δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment