ΕΛΛΑΔΑ

Περίμενε πεσμένος στο δρόμο, το ασθενοφόρο… μία ώρα μέσα στη βροχή! (βίντεο)

Μια ώρα μέσα στη βροχή περίμενε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει ηλικιωμένος στην Αμαλιάδα, που έπεσε το μεσημέρι των Χριστουγέννων στο δρόμο και τραυματίστηκε.

Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του αργά το μεσημέρι όταν γλίστρησε, προφανώς στα νερά της βροχής, και έπεσε στην άκρη του δρόμου, στην οδό Αντωνίου Πετραλιά.

Περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσε μέσα σε ένα λεπτό όχημα και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας αλλά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ… πουθενά. Τα τηλεφωνήματα στο ΕΚΑΒ αλλεπάλληλα, ενώ οι πυροσβέστες για να προστατεύσουν τον τραυματία τον σκέπασαν με αδιάβροχο και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, περιμένοντας το ασθενοφόρο το οποίο ήρθε… μία ώρα μετά αφού βρισκόταν (όπως ακούγεται και στο βίντεο του «Ilia.news») στη Ζαχάρω!

Εν τέλει μετά από 60 λεπτά το ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο…

Μήπως πρέπει να απολογηθεί κάποιος για αυτές τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ ; Aπό το ρεπορτάζ μας καθημερνά, σας διαβεβαιώνουμε ότι για αυτήν την κατάσταση, καμία ευθύνη δεν έχουν τα πληρώματα, αλλά το σύστημα της κεντρικής διεύθυνσης του ΕΚΑΒ.

Εσείς με τους «γιακάδες» και τις γραβάτες, «ασχοληθείτε» με το θέμα αυτό ,ειναι για την Υγεία των πολιτών της Ηλείας…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σχολεία: Οι αλλαγές που θα ισχύσουν από τον Σεπτέμβριο

evosmos

Μαγνησία: Άνδρας απαγχονίστηκε στην αυλή του σπιτιού του

evosmos

«Έμαθα ότι έχω καρκίvo, του ζήτησα να χωρίσουμε και εκείνος μου έκανε πρόταση γάμου!»

evosmos

Leave a Comment