ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούνιας κατά της γυμναστικής ομοσπονδίας: “Γίνονται σημεία και τέρατα, να παρέμβει εισαγγελέας”

Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο Λευτέρης Πετρούνιας βάζει “φωτιά” στον χώρο της γυμναστικής ξεσπώντας κατά της ομοσπονδίας.

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων κάνει λόγο για «σημεία και τέρατα» εντός της ομοσπονδίας και τονίζει πως «πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας επειγόντως».
«Στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία συμβαίνουν σημεία και τέρατα. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός και αποδοχή των δημοκρατικών διαδικασιών. Ένας Εισαγγελέας να παρέμβει επειγόντως. Δυστυχώς, τα δικαστήρια για άλλη μία φορά είναι η λύση» αναφέρει χαρακτηριστικά, ωστόσο, δεν διευκρινίζει τον λόγο για τον οποίο κάνει αυτή την καταγγελία.

petrounias

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέο τραγικό περιστατικό στην Εθνική Οδό: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική

evosmos

Σπαραγμός στην Κρήτη για την 12χρονη που δεν τα κατάφερε μετά το τροχαίο – «Αγλαΐτσα μας, καλό ταξίδι στο φως…»

evosmos

Άγιος Δημήτριος: Ξυλοκόπησαν άγρια έναν 15χρονο για ένα τραγούδι στο TikTok

evosmos

Leave a Comment