ΕΛΛΑΔΑ

Πιο κάτω και από τον πάτο! Συνελήφθη 23χρονος που προσπάθησε να κλείσει ραντεβού με 15χρονο – Η καταγγελία της μητέρας του

Συνελήφθη ένας 23χρονος για προσπάθεια αποπλάνησης ανηλίκου μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων, πέρασαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός συνελήφθη εχθές καθώς φέρεται να προσπαθούσε να πείσει έναν 15χρονο να συναντηθούν, κάνοντάς του προτάσεις που αφορούσαν σε γενετήσιες πράξεις.

Η μητέρα του ανηλίκου ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε τα μηνύματα που έστελνε ο 23χρονος στο παιδί της και προχώρησε σε καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να πείσει τον γιο της να συναντηθούν δια ζώσης, προσβάλλοντας την τιμή του κατ’ εξακολούθηση με προτάσεις που αφορούσαν σε γενετήσιες πράξεις.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις και κατάφεραν να τον συλλάβουν το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο άντρας θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βαριά πρόστιμα για τιμές καυσίμων από το υπουργείο Ανάπτυξης

evosmos

Ενώ αλλοδαποί, ισλαμιστές & ακροαριστεροί αλωνίζουν ανενόχλητοι ο Μ.Χρυσοχοΐδης «κουνάει το δάχτυλο» στους Έλληνες!

evosmos

Άγιος Νικόλαος: Ποιος ήταν ο προστάτης των φτωχών και των ναυτικών

evosmos

Leave a Comment