LIFE STYLE ΥΓΕΙΑ

Πισίνες, γήπεδα, μαγαζιά: Η ανεκτίμητη κληρονομιά που άφησε ο Βασίλης Καρράς στη μοναχόρη του έχει το όνομά της

Η Ειρήνη Κεσογλίδου είναι η μοναχοκόρη του Βασίλη Καρρά και της Χριστίνας Κεσογλίδου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έφτιαξε πριν από αρκετά χρόνια το «Χωριό της Ειρήνης» στην πλαγιά του Λόφου Καρδίας στη Θεσσαλονίκη, με θέα στον Θερμαϊκό. Η έκταση είναι περιστοιχισμένη από 3.500 δέντρα και όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.

Το Χωριό της Ειρήνης διαθέτει πισίνες, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, και τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων.

Στο πλευρό του Βασίλη Καρρά οι γυναίκες της ζωής του

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή t-live, εκεί είχε πραγματοποιηθεί η δεξίωση για τον γάμο της κόρης του Βασίλη Καρρά, Ειρήνης Κεσογλίδου, το 2019.


Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή t-live, εκεί είχε πραγματοποιηθεί η δεξίωση για τον γάμο της κόρης του Βασίλη Καρρά, Ειρήνης Κεσογλίδου, το 2019.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο πλαστικός χειρουργός των celebrities αποκαλύπτει πώς οι σταρ κρατούν μυστικές τις αισθητικές επεμβάσεις τους

evosmos

Ρόδος: Ο «τρελός» οδηγός λεωφορείου που λατρεύουν οι ντόπιοι – Έχει γίνει viral στο TikTok

evosmos

Αυτός είναι ο άντρας που «EΓΔYΣE» οικονομικά την Αβα Γαλανοπούλου

evosmos

Leave a Comment