LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Ποδάρες»: Έτσι είναι χωρίς ρετoύς το σώμα της Ρούλας Κορομηλά στα 66, κλείνουν στόματα οι φωτο που διέρρευσαν

Η Ρούλα Κορομηλά δοκίμαζε κάποια ρούχα για τα εορταστικά επεισόδια της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε σαν «σταρ του Hollywood» και θυμίζει τη Μαντόνα.

Οι φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά

Με έμφυτο το χιούμορ, η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε από τους συνεργάτες της και συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Christmas mood! Δοκιμάζοντας ρούχα για τα εορταστικά προγράμματα μας ταυτόχρονα διασκεδάζουμε. Όπως βλέπετε φωτογραφιζόμαστε σαν σταρς του Χόλυγουντ…Η καλή διάθεση και τα πειράγματα πρωτοστατούν….».

Η πρώτη σταρ του Hollywood που ήρθε στο μυαλό των περισσότερων ακολούθων, βλέποντάς την παρουσιάστρια να φοράει μαύρο κορμάκι με το διχτυωτό καλσόν, τη λευκή γούνα και τα μαύρα γυαλιά, ήταν η Μαντόνα, όπως έγραψαν στα σχόλιά τους, αποθεώνοντάς την γενικότερα για την εμφάνιση αυτή και το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πήλιο: Κοπάδια από μαύρες μέδουσες γέμισαν τις θάλασσες

evosmos

ΚΑΛΥΒΙΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ – «ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ» ΕΙΠΕ

evosmos

Ακραία κλοπή στην αντλία, μας κλέβουν τουλάχιστον το 10% του καυσίμου

evosmos

Leave a Comment