ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε στον Κώστα Κωστόπουλο: «Υπάρχουν κενά και αντιφάσεις» λέει ο δικηγόρος του

Ποινική δίωξη για βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2010 άσκησε η Εισαγγελία σε βάρος του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου μετά από τη διερεύνηση μήνυσης που υπέβαλε σε βάρος του γυναίκα ηθοποιός.
Ωστόσο, ο δικηγόρος του σκηνοθέτη Κ. Κωστόπουλου, τον οποίο είχε καταγγείλει η ηθοποιός Έ. Α. για βιασμό της το 2010, κάνει λόγο για «κενά και αγεφύρωτες αντιφάσεις». Μάλιστα, μετά την καταγγελία ο κ. Κωστόπουλος παραιτήθηκε από τη σειρά «Σασμός» την οποία σκηνοθετούσε.

Ειδικότερα, σε δήλωσή του ο συνήγορος του σκηνοθέτη Ν. Βιτώρος, αναφέρει:

«Ο Κώστας Κωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και, με αίτησή του, ζήτησε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση της μήνυσης που κατατέθηκε σε βάρος του. Ταυτοχρόνως, υπέβαλε έγκληση σε βάρος της μηνύτριας για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ήδη, σημαντικοί άνθρωποι του θεάτρου, της τηλεόρασης και του πολιτισμού, που έχουν συνεργασθεί με τον κ. Κωστόπουλο, έσπευσαν να καταθέσουν υπέρ του.

Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως ήδη έχουν επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια. Είναι αυτονόητο ότι από την πλευρά μας δεν θα δημοσιοποιήσουμε κανένα στοιχείο από το αποδεικτικό υλικό της υπόθεσης. Θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε την διαδικασία, διαχωρίζοντας την πραγματική απονομή της δικαιοσύνης από την εκμετάλλευση της μέσω της ευκαιριακής δημοσιότητας».ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δεν θα πιστέψετε τι έγραφε ο μέγας Γιάννης Πρετεντέρης για την Εύα Καϊλή. Αυτό σημαίνει να βλέπεις μπροστά!

evosmos

Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Ευθυμιάδου Ραφαέλα

evosmos

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με αιχμηρό αντικείμενο στους Αμπελόκηπους

evosmos

Leave a Comment