ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος το περίμενε! Ρομά χωρίς δίπλωμα έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει

Μετά από πολύωρη καταδίωξη σε δρόμους και χωράφια της Μεσσηνίας, έπεσε τελικά στα χέρια των αστυνομικών ένας 33χρονος Ρομά που έβαλε βενζίνη στο αυτοκίνητό του χωρίς να πληρώσει και, στη συνέχεια, επιδόθηκε σε… ράλι με επικίνδυνους ελιγμούς και κίνηση στο αντίθετο ρεύμα προσπαθώντας να ξεφύγει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο δράστης έβαλε βενζίνη αξίας 14 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ο Ρομά εντοπίστηκε στην περιφερειακή οδό Καλαμάτας– Τρίπολης, αλλά όταν είδε τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, μπαίνοντας και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης μπήκε στο δρόμο Ασπροχώματος– Πύλου παραβιάζοντας τα “στοπ” και, αφού εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στη Μικρομάνη, χώθηκε στα χωράφια προσπαθώντας να κρυφτεί χωρίς να τα καταφέρει. Ο 33χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια Καλαμάτας όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Υπόθεση Δουρή: Ένα από τα πιο κτηνώδη εγκλήματα στα ελληνικά χρονικά

evosmos

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΥΤΡΑ – “ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΟΥΝΙΑ – ΠΝΙΓΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ” ΑΝΕΦΕΡΕ

evosmos

Κόρινθος: Τον viral… Κλεομένη έδειξε ο παλαιοχριστιανός για πατέρα του εγγονού του – Τι κατέθεσε

evosmos

Leave a Comment