ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ: ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ… ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ, ΦΛΩΡΟΣ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο… Στρατηγός Φλώρος φιλοξενείται για διακοπές στο υπερπολυτελές Zante Park Hotel στον Λαγανά! Από ποιους; Από ένα ζευγάρι που τα… λεφτά του πέφτουν από τις τσέπες. Ας θυμηθούμε μερικά ρεπορτάζ:

«Ένας πραγματικά μοναδικός γάμος!!!

02/09/2013

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες το βράδυ σε μια ιδιαίτερη από όλες τις πλευρές τελετή, ο Τάσος Λιάσκος και η Χριστίνα Τετράδη.

Εάν μπορούσα με ένα τίτλο να περιγράψω την τελετή θα έγραφα: Η τελειότητα της απλότητας.

Πολύς κόσμος, φίλοι του ζευγαριού, άνθρωποι του Τουρισμού αλλά όχι μόνο, πολλοί πολιτικοί, αλλά και πολλοί καλεσμένοι από την Ρωσία, συνέθεσαν την “εικόνα” των ανθρώπων που μοιραστήκαμε τη χαρά του ζευγαριού και βέβαια της κας. Χαράς Τετράδη, που είδε τη μοναχοκόρη της να είναι ντυμένη “νυφούλα”.

Κουμπάρος του ζευγαριού ο Αλέξανδρος Μουζενίδης.

Σεβόμενοι την επιθυμία του ζευγαριού να κρατήσουν την ιδιωτικότητα των πολύ όμορφων αυτών στιγμών, δεν θα γράψω περισσότερα, ούτε θα δημοσιεύσω φωτογραφίες.

Το μόνο που θα αποκαλύψω γιατί ήταν πράγματι εντυπωσιακό, ήταν το αυτοκίνητο με το οποίο ήρθαν στην εκκλησία ο γαμπρός και η νύφη: ένα αμερικάνικο πολεμικό τζιπ, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες εποχής, το οποίο ήταν αριστούργημα. Ακόμη και το δίχτυ παραλλαγής είχε.

Προφανώς ένα από τα εκπληκτικά “κομμάτια” της συλλογής του Τάσου Λιάσκου, με όπλα, στολές, κ.λπ., κ.λπ., που έχει δημιουργήσει και είναι πράγματι αξιοπρόσεκτη».

Να δούμε και κάτι άλλο; «Αναστάσιος Λιάσκος, τ. Υφυπουργός, τ. βουλευτής Εύβοιας (Νέα Δημοκρατία). Στην πείνα και αυτός έτσι; Και ο Φλώρος τι παλιοζωή κάνει; Η κομματική διαπλοκή στο μεγαλείο της! Χειρότερος και από τον Αποστολάκη έχει καταντήσει!

Με αυτό το πιόνι θα πολεμήσουμε τους τούρκους; Κι αν είναι στις διακοπάρες του τι θα κάνει; Θα τις χαλάσει; Κρίμα είναι τέτοια άπλα…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΙΑΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΗ 22ΧΡΟΝΗ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

evosmos

Το πρωτοπαλίκαρο του πατρός Αντωνίου από το Ιράκ που έγινε διευθυντής στην Κιβωτό – Η χλιδάτη ζωή με ταξίδια και πούρα! Στο στόχαστρο των ερευνών ο 34χρονος (ΦΩΤΟ)

evosmos

Ποια είναι η πιο φθηνή μέθοδος θέρμανσης; Μάθετε για να μην χάνετε

evosmos

Leave a Comment