ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΛΑ “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ” ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!!! Επισήμως πλέον η Ελλάδα έχει την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη!

Την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρωζώνη έχει η Ελλάδα σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Παρατηρητηρίου Τιμών Καυσίμων της Κομισιόν με ημερομηνία 11 Ιουλίου.

Το θέμα αναδεικνύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, που με ανάρτησή του τονίζει: «Και επισήμως πλέον, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων της Κομισιόν, η Ελλάδα έχει την πιο ακριβή βενζίνη σε ολόκληρη την Ευρώπη! Η χώρα μας πληρώνει το πιο βαρύ τίμημα της κρίσης λόγω της καταστροφικής πολιτικής Μητσοτάκη».

Όπως δείχνει το σχετικό γράφημα, στην Ελλάδα η «95άρα» διαμορφώνεται σε 2,344 και ακολουθεί η Δανία με 2,327, χωρίς δυστυχώς να έχουμε και τους μισθούς της σκανδιναβικής χώρας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καιρός: Θεομηνία σε Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία την Τετάρτη – Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα από σήμερα

evosmos

Κίνδυνος να υπερχειλίσει η λίμνη Κάρλα και να «πνίξει» τους νομούς Λάρισας και Μαγνησίας – Διακόπηκε η κυκλοφορία οχημάτων!

evosmos

Απίστευτο: Εκτός ελέγχου οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του σε σταθμευμένο περιπολικό

evosmos

Leave a Comment