ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΣΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!!!! ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο βιαστής κυκλοφορεί ελεύθερος και στο Παλαιό Φάληρο επικρατεί αναστάτωση, με γυναίκες να φοβούνται να πλησιάσουν μόνες στην περιοχή. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η αστυνομία γνωρίζει ήδη τα στοιχεία του δράστη και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τις επόμενες ώρες.

Ο βιαστής με το τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι στο δεξί του χέρι, φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί από το Παλαιό Φάληρο. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση μετά τις καταγγελίες που έγιναν, έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο όμως εικάζεται ότι έχει ήδη διαφύγει από τη χώρα.

Πρόκειται για άτομο που δεν έχει φάκελο στην αστυνομία. Ένας νεαρός που μιλάει άπταιστα ελληνικά, αλλά δεν αποκλείεται να είναι αλλοδαπός.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον εντοπισμό του.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το DNA του νεαρού καταζητούμενου, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας που επιχείρησε να βιάσει και στα ρούχα της δεύτερης που επιτέθηκε σε στάση λεωφορείου και κακοποίησε σεξουαλικά, τρεις ώρες αργότερα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

O βιαστής δεν είναι σεσημασμένος και έτσι δεν υπάρχει βάση δεδομένων στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί θα χρειαστεί να περιμένουν τυπικά, λίγες μέρες ακόμα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές αναλύσεις, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ενεργειακός Διαμεσολαβητής: Έρχεται από την 1η Φεβρουαρίου – Τι ακριβώς είναι

evosmos

Ηλεκτροκίνηση: Το νέο επάγγελμα που θα κάνει… «πάταγο» τα επόμενα χρόνια

evosmos

Το θέμα θεωρείται λήξαν – Κυβέρνηση διά του βουλευτή Δ.Καιρίδη: «Δεν υπήρξε καμία παραβίαση από Oruc Reis»

evosmos

Leave a Comment