ΕΛΛΑΔΑ

Πουλάει τσαμπουκά ο καραγκιόζης για τους απατεώνες των Αγίων Ισιδώρων

Οι καταγγελίες για το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων που επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της showbiz ξεκίνησαν από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο, ο οποίος προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες. «Έχουν γίνει ανακρίσεις, υπάρχουν στοιχεία ατράνταχτα. Δυστυχώς δεν έχουν βγει ακόμα αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή το απόστημα θα σπάσει. Όταν έχουμε μία πληγή, ένα απόστημα, μόνο χειρουργική επέμβαση μπορεί να σώσει τον άνθρωπο».

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε «πόλο έλξης» χιλιάδων πιστών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Γιώργος Τσαλίκης και άλλοι.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η Έλενα Πολυκάρπου συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο έξω από το εκκλησάκι, με τη δημοσιογράφο να τον ρώτα τι έχει να δηλώσει για τις καταγγελίες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φανερά ενοχλημένος είπε: «Δεν έχω να σας πω κάτι για τις καταγγελίες,. Εμένα αυτό το πράγμα τώρα προσβάλει την δική μου την ιδιωτικότητα, αλλά επειδή έχω δει τι γίνεται από εχθές, προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για το προσκύνημα αυτό».

«Κάθε Κυριακή εδώ έχει περίπου 20.000 με 30.000 άτομα. Αυτές οι “καταγγελίες” των ανθρώπων δεν μετράνε; να δούμε τις τρεις; Είναι στην προσωπική συνείδηση του καθενός το τι θα πιστέψει. Για εμένα ο πάτερ Δημήτριος είναι ο πνευματικός μου πατέρας. Δεν είναι καθόλου αστείο που οι άνθρωποι έρχονται εδώ και εύχομαι οι καταγγέλλοντες να μην χρειασθεί να έρθουν ποτέ εδώ» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

7 ανεξήγητα φαινόμενα στον Όλυμπο που εξετάζει η NASA!

evosmos

Κακοποίηση χάσκι: Φύλλο και φτερό η περιοχή όπου βασανίστηκε ο Όλιβερ – Η μαρτυρία κατοίκου

evosmos

Τηλεφώνημα Μητσοτάκη – Ερντογάν: Συμφώνησαν σε αποκατάσταση των διαύλων επικοινωνίας

evosmos

Leave a Comment