ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν: «Εάν θέλετε φυσικό αέριο στην Ευρώπη αναστείλετε τις κυρώσεις και ανοίξτε το Νord Stream 2»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε πως η Ρωσία δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι η Ρωσία θα εκπληρώσει τις ενεργειακές της υποχρεώσεις, αρκεί να αρθούν οι δυτικές κυρώσεις σε βάρος της.

Με δεδομένο ότι ο Nord Stream 1, ακόμη κι όταν λειτουργεί περιορίζεται στο 20% της ροής, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επανήρθε στoν δεύτερο αγωγό με το ίδιο όνομα:

«Εάν θέλετε φυσικό αέριο στην Ευρώπη, απλώς αναστείλετε τις κυρώσεις και ο Nord Stream 2 θα φέρει επιπλέον 55 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ετησίως μέσω της Βαλτικής θάλασσας στη Γερμανία», είπε ο Ρώσος πρόεδρος, συνεχίζοντας τις βολές κατά της Δύσης από τη σύνοδο του Ουζμπεκιστάν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει το σκάνδαλο Μπάιντεν στις ΗΠΑ: Διέρρευσαν φωτό & βίντεο με απαγορευμένες πράξεις

evosmos

Τιτάνας: Μπορεί επιτέλους να μάθουμε ποια είναι τα «μαγικά νησιά» στο φεγγάρι του Κρόνου – Τα δύο μυστήρια που λύνονται

evosmos

Δείτε πως βαράνε μια ΑΝΗΜΠΟΡΗ να αντιδράσει γυναίκα οι βάρβαροι!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Leave a Comment