ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέα τέσσερα μέλη του κυκλώματος που «πείραζε» τις αντλίες σε πρατήρια καυσίμων

Προφυλακιστέα κρίθηκαν σήμερα μετά τις απολογίες τους, τέσσερα μέλη του κυκλώματος που «πείραζε» τις αντλίες σε πρατήρια καυσίμων μέσω λογισμικού.

Από τους οκτώ κατηγορούμενους που έχουν μέχρι στιγμής απολογηθεί, οι τέσσερις οδηγήθηκαν στη φυλακή με την επιβολή προσωρινής κράτησης, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους, όπως η υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και χρηματική εγγυοδοσία ύψους 10.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία για τους υπόλοιπους πέντε κατηγορούμενους, με τις απολογίες τους να αναμένεται να ολοκληρωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αυτή τη στιγμή, στο γραφείο του ανακριτή βρίσκεται ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, ένας 43χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίων καυσίμων, ο οποίος καλείται να δώσει εξηγήσεις για τον ρόλο που φέρεται να είχε στο κύκλωμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Πράσινη» φάρμα μέσα σε σπίτι: Αποκαλύφθηκε υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης στο Αγρίνιο

evosmos

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Βίντεο-ντοκουμέντο από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της

evosmos

25η Μαρτίου: Στον ουρανό της Χίου υψώθηκε η μεγάλη ελληνική σημαία!

evosmos

Leave a Comment