ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβόλησαν και εγκατέλειψαν κυνηγό στην Κόρινθο! Ο άτυχος άντρας δίνει μάχη για τη ζωή του

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει δυο άντρες, που στον Φενεό Κορινθίας πυροβόλησαν έναν 36χρονο και τον εγκατέλειψαν βαριά τραυματισμένο.

Το σοβαρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, με τους δυο άντρες που αναζητούνται και είχαν βγει να κυνηγήσουν αγριογούρουνο ή ζαρκάδι, πυροβόλησαν τον άτυχο 36χρονο που ήταν με έναν φίλο του.

Οι δυο παρέες κυνηγών δεν είχαν σχέση μεταξύ τους και οι θύτες τον πυροβόλησαν στον λαιμό, όπως ανέφερε ο Alpha, και τον εγκατέλειψαν.

Ο τραυματισμένος κυνηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό. Έχει ήδη υποβληθεί σε πολύωρη και σοβαρή επέμβαση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εκτέλεση 39χρονου στον Πειραιά: «Τον σκότωσε κάποιος που παρίστανε τον Ράμπο» είπε ο αδερφός του θύματος

evosmos

Κολωνός: Νέο αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει η μητέρα της 12χρονης

evosmos

Η Σουρωτή του Σαββίδη στέλνει 32.000 μπουκάλια νερό για τους πληγέντες στον Βόλο

evosmos

Leave a Comment