ΚΟΣΜΟΣ

Πώς αναλύουν Ρώσοι αμυντικοί συντάκτες την ζημιά στην τουρκική φρεγάτα Kemal Reis (φωτό)

Στη διάθεση των συντακτών του Avia.pro βρέθηκε μια φωτογραφία της κατεστραμμένης τουρκικής φρεγάτας Kemal Reis, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης με την πλώρη του ελληνικού πολεμικού πλοίου.

Η τουρκική φρεγάτα φαίνεται να έχει ένα σκίσιμο στην λαμαρίνα της, πίσω δεξιά.

Σύμφωνα με ρωσικές πληροφορίες, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, τραυματίστηκαν τουλάχιστον δύο μέλη του πληρώματος της τουρκικής φρεγάτας.

Πιο συγκεκριμένα με βάση την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε η τουρκική φρεγάτα έχει υποστεί ρήγμα στην δεξιά πλευρά της ακριβώς κάτω από το σημείο όπου βρίσκεται το αντιπυραυλικό σύστημα Sea Zenith ύψους 5 μέτρων ανοίγματος 1-1,5 μέτρα και βάθους τουλάχιστον 2 μέτρων.

Kαλωδιώσεις και σωληνώσεις που βρίσκονται σε αυτό το σημείο έχουν υποστεί ζημιά όπως και οι λαμαρίνες, όμως το πλοίο δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εισροής υδάτων και συνέχισε κανονικά την αποστολή του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πολεμικοί αλαλαγμοί από Άγκυρα σε Αθήνα: «Μην τα βάλετε με τον τουρκικό Στόλο – Είναι πάνω από το μπόι σας»!

evosmos

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΤΑΤΑΡ: ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ»

evosmos

Οδυνηρή εθνική ήττα έρχεται στην ΑΟΖ αν Τουρκία και Αίγυπτος συμφωνήσουν σε υφαλοκρηπίδα με βάση την μέση γραμμή

evosmos

Leave a Comment