ΕΛΛΑΔΑ

Πώς συνελήφθη ο 17χρονος ελεγκτής «μαϊμού» που εξαπατούσε επιβάτες στα λεωφορεία – «Μου έγραψε κλήση 72 ευρώ»

Ένας 17χρονος παρίστανε τον ελεγκτή λεωφορείων, κόβοντας πρόστιμα σε ανυποψίαστους επιβάτες και εισπράττοντας χρήματα τα οποία φυσικά κρατούσε για τον εαυτό του.

Η παρατηρητικότητα των επιβατών οδήγησε τελικά στην αποκάλυψη της απάτης. Ο νεαρός, παρά τα υποτιθέμενα διακριτικά ελεγκτή όπως ασύρματο και ψεύτικη κάρτα, δρούσε μόνος του, γεγονός που προκάλεσε υποψίες.
«Μου έκοψε κλήση 72 ευρώ»

«Του λέω είσαι ελεγκτής, μου λέει ναι. Του λέω δείξε μου το μηχάνημα, μου λέει δεν το έχω μέσω κινητού», περιγράφει ο επιβάτης-θύμα του 17χρονου, στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

«Μου λέει »εισιτήριο», του λέω »δεν έχω». Μου λέει »θα πρέπει να σας γράψω μια κλήση». Μου γράφει μια κλήση 72 ευρώ μαϊμού. Του λέω δεν είναι αυτό χαρτί της ΟΣΥ», συνέχισε ο επιβάτης.

Συνελήφθη ο 17χρονος «μαϊμού» ελεγκτής – Τι βρέθηκε πάνω του

O οδηγός του λεωφορείου στο οποίο συνελήφθη ο ανήλικος μίλησε στο ίδιο μέσο, καθώς και ένας από τους επιβάτες που έπεσε θύμα του. «Σας λέω έκανε τον ελεγκτή αλλά δεν ήταν. Ήρθε ο προϊστάμενος του ΟΣΥ και τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω».

Πάνω του βρέθηκαν τα πλαστά διακριτικά και 70 ευρώ. Ο 17χρονος οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δεν κρατήθηκαν: Ο Σ.Κασσελάκης ανέβασε φωτογραφία με τον Τάιλερ στα χιόνια για του Αγίου Βαλεντίνου

evosmos

Δελτίο Τύπου: Μηνύσεις και αγωγές Κούγια εις βάρος παρουσιαστών στις εκπομπές Στεφανίδου – Κουτσελίνη!

evosmos

Μαρία Καρλάκη: «Έφαγα αρκετό ξύλο, έφυγα την 8η φορά»

evosmos

Leave a Comment