ΕΛΛΑΔΑ

Π. Τατσόπουλος για Σ. Γονίδη: «Μέχρι τώρα ήξερα ότι ήταν τσακωμένος με την λογική, τώρα είναι και με τη γραμματική»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δηλώσεις του για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος» του MEGA που προκάλεσαν την αντίδραση των εκκλησιαστικών κύκλων.

Στην αρχή της συζήτησης ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν δίστασε να σχολιάσει: «Επειδή το σχολιάσατε πριν και ήμουν εδώ (σ.σ τις δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη) πρέπει να σας πω ότι έχω ακούσει τα πάντα αυτές τις μέρες, αλλά μόνο με τον Γονίδη φοβήθηκα, διότι έχω ενημερωθεί από παλαιότερες δηλώσεις του για τις ψυχοκινητικές του ικανότητες, οπότε όταν μπαίνω στην κουζίνα κοιτάω τα πιρούνια μην καρφωθεί κανένα στο μάτι μου κτλ. Δεν είναι να παίζεις με τον Γονίδη…»

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά θέλησε να τον διακόψει λέγοντας: «Εμένα η θέση μου είναι να κάνω τον δικηγόρου του διαβόλου τώρα…» με τον Πέτρο Τατσόπουλο να συμπληρώνει: «Ο Σταμάτης δεν θέλει δικηγόρο του διαβόλου διότι έχει στέρεες επιστημονικές απόψεις. Ένα παράπονο θα κάνω, τον ρετουσάρατε λίγο. Μέχρι τώρα ήξερα ότι ο Σταμάτης Γονίδης ήταν τσακωμένος με την λογική, τώρα είναι τσακωμένος και με τη γραμματική. Έγραψε τη θεία χάρις και όλοι νόμιζαν ότι λέει τη Χάρις Αλεξίου. Για έναν θρήσκο άνθρωπο δεν είναι αυτά. Τα προσέχεις»

«Κάνω πλάκα γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Μόλις διάβασα την ανάρτησή του θυμήθηκα αυτό που είχε πει η Λαμπέτη: ‘Μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση, δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου, τι να σας πω; Ο άνθρωπος είναι πράκτορας από άλλο επάγγελμα’. Τώρα τι να πω για τον Γονίδη;» συμπλήρωσε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκάρει η Μαρία Καρλάκη: «Ξέρω ποιος μου έκαψε το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι μου»

evosmos

Ασθενής μοιράζεται τον πόνο και την αγωνία του – «Έχω αφόρητους πόνους, όσφρηση μηδέν και αδιανόητο πονοκέφαλο»

evosmos

Επίδομα καυσίμων: O τρόπος που θα εκδίδεται η ψηφιακή χρεωστική κάρτα

evosmos

Leave a Comment