ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Γέννησε 14χρονο κορίτσι από τη Ρουμανία – Συνελήφθησαν δύο άνδρες, που παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές, και ο πατριός της

Τρεις συλλήψεις εμπλεκομένων σε υπόθεση 14χρονης που γέννησε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Στη σύλληψη δύο ανδρών -44 και 48 ετών- προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, αφού φαίνεται να έχουν ομολογήσει ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με ένα 14χρονο κορίτσι. Εκτός από τους δύο άνδρες, έχει συλληφθεί και ο 46 ετών πατριός του κοριτσιού. Όλοι οι συλληφθέντες κατάγονται από την Ρουμανία.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το 14χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία, ζήτησε από τη μητέρα της να την πάει σε γυναικολόγο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι διένυε τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της.

Στη συνέχεια -και μετά από σύσταση του γιατρού- το κορίτσι παρακολουθούσαν γιατροί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και τελικά γέννησε πριν από λίγες ημέρες.

Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε πατέρας, καταγγέλθηκε στην αστυνομία, που μετά από έρευνα προχώρησε στις τρεις συνολικά συλλήψεις. Πάντως οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες όχι μόνο παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη, αλλά και ότι αυτό συνέβαινε εν γνώσει της μητέρας και του πατριού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής στον Εισαγγελέα, ενώ και οι τρεις θα υποβληθούν σε εξέταση DNA.

Το κορίτσι φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μία 46χρονη αστυνομικός πέθανε ξαφνικά μπροστά στα μάτια του άνδρα της

evosmos

Γι’ αυτό του έκοψαν τη γλώσσα: Ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης στο Ρέθυμνο, χαροπαλεύει ο 69χρονος κτηνοτρόφος

evosmos

ΚΑΤΙ “ΜΥΡΙΖΕΙ” ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Εξετάζουν κάμερες ασφαλείας από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Νικόλας – Τι λέει ο γιατρός που τον είδε πρώτος

evosmos

Leave a Comment