ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: «Άθελα του βρέθηκε εκεί» – Tι λέει η μητέρα του 18χροvου δράστη που τραuμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό

Την γη κάτω από τα πόδια του έχει χάσει ο πατέρας του 18χρονου οπαδού που ομολόγησε τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού με τη ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια στο Ρέντη
Την γη κάτω από τα πόδια του έχει χάσει ο πατέρας του 18χρονου οπαδού που ομολόγησε τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού με τη ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Ρέντη. Ο πατέρας του συλληφθέντα, ο οποίος έχει στη ΓΑΔΑ και τον μικρότερο γιο του (16 ετών) καθώς τα 2 αδέρφια είχαν πάει μαζί στο γήπεδο, είναι συντετριμμένος, αναφέροντας πως δεν γνώριζε κάτι.
Τη σύλληψη του γιου του, την πληροφορήθηκε από την κοπέλα του, καθώς η σύλληψη έγινε στο σπίτι της. Μάλιστα, όπως ανέφερε, δεν τον είχε για να κάνει τέτοιο πράγμα και υποστήριξε πως αν γνώριζε, θα είχε πάει ο ίδιος να καταθέσει, για να ελαφρύνει τη θέση του γιου του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντα, υποστήριξε: Τον έπιασαν χθες το βράδυ στο σπίτι της κοπέλας του. Ήταν σε αυτούς που είχαν πιάσει την Πέμπτη, αλλά τον άφησαν την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ το έμαθα από την κοπέλα του που με πήρε και μου είπε να πάω στην ΓΑΔΑ για να του φέρω φαγητό. Ήρθαν και κάτι Αστυνομικοί από εδώ, από το σπίτι και μου είπαν ότι έχουν πιάσει και άλλα 15-20 άτομα”.

Ο πατέρας του 18χρόνου, ο οποίος βρίσκεται στα κρατητήρια και αύριο το πρωί στις 10:00 θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά, υποστήριξε πως “τίποτα άλλο δεν ξέρω. Τώρα είναι και ο μικρός μου ο γιος στην ΓΑΔΑ, 16 χρονών, ήταν και αυτός στο γήπεδο και δίνει κατάθεση. Το παιδί αυτό είναι 18 χρονών, μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός, δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα. Αν μου το είχε πει ο γιος μου θα είχα πάει από μόνος μου να καταθέσω, να ελαφρύνω τη θέση του. Αν όντως το έχει κάνει αυτός… πάει, κατέστρεψε τη ζωή του”.

Ρέντη: Τα πρώτα λόγια της μητέρας του 18χρονου που συνελήφθη για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ομολογώντας παράλληλα την πράξη του.
Χωρίς τη θέληση του βρέθηκε στο σημείο των άγριων επεισοδίων στου Ρέντη ο 18χρονος που συνελήφθη για τον τραυματισμό του αστυνομικού, υποστηρίζει η μητέρα του μιλώντας στο Newsbomb.gr.

«Άθελα του βρέθηκε εκεί, τον παρέσυραν», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον γιο της ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν ο ίδιος που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα που «καρφώθηκε» στο μηρό του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.
Όπως έκανε γνωστό η μητέρα του δράστη ήδη έχει αναλάβει δικηγόρος την υπεράσπιση του 18χρονου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι σεσημασμένος για οπαδική βία.

Τα πρώτα λόγια του 18χρονου
Ο 18χρονος συλληφθείς είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού από το Ίλιον και ήταν στο γήπεδο μαζί με τον αδερφό του, ηλικίας 16 ετών. Σύμφωνα με το συλληφθέντα, υπήρχε πληροφορία ότι θα κάνουν επίθεση προς αστυνομικούς που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Κάποια στιγμή τους ενημέρωσαν να βγουν έξω. Βγήκαν έξω και προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα τα αντικείμενα που πέταξαν προς τους αστυνομικούς. Στον ίδιο έδωσαν την ναυτική φωτοβολίδα και του έδειξαν πως να την ενεργοποιήσει. Όταν την ενεργοποίησε, είδε την ναυτική φωτοβολίδα να χτυπάει στο έδαφος και μετά είδε τον αστυνομικό να γονατίζει. Στη συνέχεια ξαναμπήκε στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα.

Χθες το μεσημερι , ύστερα από πληροφορία, προσήχθη ένας οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού ως ύποπτος. Όπως είπε, δεν είναι ο ίδιος ο δράστης, αλλά ένας 18χρονος. Συγκεκριμένα, είπε στους αστυνομικούς πως ο 18χρονος διέδιδε σε οπαδούς του Ολυμπιακού, ότι “έκανα την μαλακία με τη ναυτική φωτοβολίδα στο Ρέντη”.

Το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά Ζωής έλαβε πληροφορία για τον δεκαοκτάχρονο, πήρε καταθέσεις και τον συνέλαβε χθες το βράδυ.

Τη σύλληψη έκαναν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους. Ο δεκαοκτάχρονος ήταν μεταξύ των προσαχθέντωνκαι παραδέχτηκε ότι εκείνος έριξε την φωτοβολίδα , η οποία προσέκρουσε στο έδαφος και με ανοδική πορεία χτύπησε στον μηρό τον αστυνομικό.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τη νύχτα των επεισοδίων οι χούλιγκαν έριξαν πάνω από 10 φωτοβολίδες – μία εκ των οποίων χτύπησε τον 31χρονο αστυνομικό που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χαμός σε συναυλία του Κουρκούλη! Βούλγαρος έκανε τον… μάγκα αλλά έπεσε στο λάθος άτομο!

evosmos

Χαλκιδική: Νέες πληροφορίες εντείνουν τους φόβους για τον 28χρονο αγνοούμενο – Το «έγκλημα» με τη σήμανση

evosmos

Χαμός στην Χαλκίδα: Νύφη και καλεσμένοι έκλεισαν την παλιά γέφυρα χορεύοντας στην μέση του δρόμου

evosmos

Leave a Comment