ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις για το εξώγαμο με την καθηγήτρια, προανήγγειλε ο Πασχάλης! Σε ποιους ξέσπασε για το δικό του «στιγμιαίο λάθος»…

Απασφάλισε ο Πασχάλης και ίσως για πρώτη φορά αναφέρθηκε τόσο ανοιχτά στον εξώγαμο γιο που έχει αποκτήσει με την καθηγήτρια Ουρανία Τουτουντζή.

Ο «αιώνιος έφηβος», όπως τον αποκαλούμ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε σε μια φράση που είχε χρησιμοποιήσει κατά το παρελθόν και τον έχει στιγματίσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε τις σκέψεις του γύρω από τη φράση «στιγμιαίο λάθος» που είχε χρησιμοποιήσει, για να σχολιάσει την εξωσυζυγική του σχέση με την Ουρανία Τουτουντζή και την αναγνώριση του παιδιού.

«Το στιγμιαίο λάθος είναι όπως το είπα ακριβώς στιγμιαίο λάθος δικό μου, το δικό μου με κεφαλαία γράμματα. Παρερμηνεύτηκε και μεταφέρθηκε σε ένα παιδί. Αν είναι δυνατόν. Να χαρακτηρίσω εγώ ένα παιδί στιγμιαίο λάθος. Όλοι οι ανέντιμοι θα έλεγα, δημοσιογράφοι εκείνης της εποχής το μεταφέρανε έτσι και είμαι πολύ θυμωμένος, όπως καταλαβαίνεις με αυτό. Στιγμάτισαν οι ίδιοι ένα παιδί και είναι ντροπή τους! Για εμένα δεν έγινε και τίποτα. Αυτό που κάνανε να το κουβαλάνε στη ζωή τους όλοι. Τους δίνω ευχή και κατάρα γιατί είμαι πάρα πολύ θυμωμένος» τόνισε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης.

Όσον αφορά στα «πυρά» που δέχτηκε και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε όλο αυτό το κύμα αντιδράσεων: «Ο χρόνος πάντα είναι αυτός που δικαιώνει τον αδικημένο και τιμωρεί το άδικο. Ακόμη ο χρόνος δεν τελείωσε, ο χρόνος προχωράει και κάποια στιγμή όλα τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ένοπλη αντιπαράθεση Τουρκίας και Γαλλίας στην Αν.Μεσόγειο: Δεκάδες τουρκικά μαχητικά κατά δύο Rafale και μίας φρεγάτας

evosmos

Άξιος ο Μάρκος Σεφερλής: «Ξεκίνησα απ’ το μηδέν με γονείς φτωχούς που πούλαγαν νερό στην Κόρινθο»

evosmos

Ξέρατε γιατί οι δαγκάνες δεν πιάνουν σχεδόν ποτέ τα λούτρινα αρκουδάκια;

evosmos

Leave a Comment