ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Η Ειρήνη Μουρτζούκου κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτη για τον θάνατο του Παναγιωτάκη

Η Ειρήνη Μουρτζούκου κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτη στην υπόθεση του θανάτου του μικρού Παναγιώτη στην Αμαλιάδα.

Όπως αναφέρει η εκπομπή «Live News» του Mega, η Ειρήνη Μουρτζούκου αναμένεται να καταθέσει την Πέμπτη (4/12), ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί αν θα μεταβεί κλιμάκιο αστυνομικών στη φυλακή ή αν θα μεταφερθεί η ίδια για κατάθεση.

Η 25χρονη δεν αποδέχεται την εμπλοκή της στον θάνατο του μικρού Παναγιώτη και στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι θα μιλήσει για συγκεκριμένο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η Μουρτζούκου έχει αποδεχτεί την εμπλοκή της στον θάνατο τεσσάρων συνολικά βρεφών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Για κάθε μέρα που καθυστερεί ο κούριερ υπάρχει δικαίωμα αποζημίωσης 6 ευρώ

evosmos

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ – ΔΕΚΑΤΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

evosmos

Πρόκληση ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση: «Θα κατέβουμε στην πορεία του Πολυτεχνείου – Μάθημα δημοκρατίας στην εποχή που ζούμε»

evosmos

Leave a Comment