ΕΛΛΑΔΑ

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Συγκίνηση στο πανελλήνιο για την 21χρονη που πάλεψε με τον καρκίνο

Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο ο θάνατος της Ραφαέλας Πιτσικάλη, της 21χρονης κοπέλας που έδινε μάχη με μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου, το σάρκωμα Ewing.

Η νεαρή κοπέλα έφυγε από τη ζωή λίγες μόνο ημέρες μετά από τα 21α γενέθλια της (γεννήθηκε 5 Ιανουαρίου 2003), μετά από μήνες νοσηλείας σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Αμερική.

Η Ραφαέλα αρκετά συχνά μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα social media προχωρούσε σε αναρτήσεις στις οποίες μοιραζόταν τον αγώνα της και προσπαθούσε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Τα social media γέμισαν από μηνύματα αποχαιρετισμού και συγκίνησης με πολλούς να την ευχαριστούν για τη δύναμη που εξέπεμπε και τα μαθήματα ζωής που περνούσε όλο αυτό το διάστημα δείχνοντας ότι το μεγαλύτερο αγαθό είναι η υγεία και η ζωή και αξίζει να περνάμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία.

Η Ραφαέλα στη ζωή της είχε το μότο: «Μπόρα είναι θα περάσει», μια φράση που έχει κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το X (twitter) και το Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Lebi ? (@harislebi)


Η Δήμητρα Κατσαφάδου στήριζε την 21 χρονη Ραφαέλα και είχε ζητήσει από τον κόσμο να βοηθήσει και εκείνος και να κάνει προσευχές για να πάνε όλα καλά. Μάλιστα χθες Τρίτη 24 Ιανουαρίο, η επιχειρηματίας ανέβασε στόρι στο Instagram γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για τη Ραφαέλα.

«Το αστέρι μου δίνει ίσως την κρισιμότερη μάχη απόψε. Μπορείτε όλοι μαζί να προσευχηθούμε για εκείνη σας παρακαλώ; Να νικήσει!».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Να γιατί οι Σπαρτιάτες ήταν άτρωτοι στη μάχη κι αποδεκάτισαν Πέρσες, Μήδες και Σάκες! Κατείχαν το μυστικό του ατσαλιού…

evosmos

ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΓΗ! Αυτά είναι τα νέα θωρακισμένα οχήματα του Ελληνικού Στρατού!

evosmos

«Ξαφνικός θάνατος» για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Πάροχοι ζητούν πίσω τις επιδοτήσεις ρεύματος!

evosmos

Leave a Comment